Diili isabel instagram

Diamond Office (@diamondofficefinland) • Instagram photos …

219 Followers, 161 Following, 17 Posts – See Instagram photos and videos from Diamond Office (@diamondofficefinland)

Viimeinen finaaliviikko Diilin kuvauksissa käynnissä! Paljon …

Jaajo Linnonmaa Instagramissa : “Viimeinen finaaliviikko Diilin kuvauksissa käynnissä! Paljon on tullut opittua ja pohdittua bisnestä tässä menneiden viikkojen aikana. Päällimmäisenä varmasti ”potkujen” antaminen. Tässä on kuitenkin kysymys kilpailusta ja ohjelmasta, jossa se on normi. Tällä hetkellä, kun lukee uutisia ja ymmärtää, että todellisessa elämässä moni joutuu kantamaan kotiin ne murheet ja huolet, jotka seuraa irtisanomisista, niin empatia on suuri. Toivon suuresti, että tuleva Diili kausi ei ole vain viihdettä, vaan myös monitasoinen oppitunti, josta jokainen voi poimia ajatuksia omaan tekemiseensä. Hyvää tiistaita ja tsemppiä kaikille tekemiseen ❤️ Ja kiitos mun mahtavat neuvonantajat @noorafagerstrom ja @toniolavi 🔥 #diili”

4352 Likes, 9 Comments – Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) on Instagram: “Viimeinen finaaliviikko Diilin kuvauksissa käynnissä! Paljon on tullut opittua ja …

4,352 Likes, 9 Comments – Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) on Instagram: “Viimeinen finaaliviikko Diilin kuvauksissa käynnissä! Paljon on tullut opittua ja pohdittua bisnestä tässä menneiden viikkojen aikana. Päällimmäisenä varmasti ”potkujen” antaminen. Tässä on kuitenkin kysymys kilpailusta ja ohjelmasta, jossa se on normi. Tällä hetkellä, kun lukee uutisia ja ymmärtää, että todellisessa elämässä moni joutuu kantamaan kotiin ne murheet ja huolet, jotka seuraa irtisanomisista, niin empatia on suuri. Toivon suuresti, että tuleva Diili kausi ei ole vain viihdettä, vaan myös monitasoinen oppitunti, josta jokainen voi poimia ajatuksia omaan tekemiseensä. Hyvää tiistaita ja tsemppiä kaikille tekemiseen ❤️ Ja kiitos mun mahtavat neuvonantajat @noorafagerstrom ja @toniolavi 🔥 #diili”

#diili hashtag on Instagram • Photos and videos

#diili avainmerkintä Instagramissa • Kuvat ja videot

2.5K Posts – See Instagram photos and videos from ‘diili’ hashtag. … Diilin pressi taputeltu 6.3. alkaen uusi kausi telkkarista ja ruudusta!

2,5 t. julkaisua – Katso Instagram-kuvat ja -videot avainsanalla ‘diili’

ISABEL TAUCHEN (@isabelclaudine) • Instagram … – Instagram

47.7k Followers, 775 Following, 3085 Posts – See Instagram photos and videos from ISABEL TAUCHEN (@isabelclaudine)

Mikä on sun vahvuus? Torstaina 20.00 starttaa Diili – Instagram

4810 Likes, 109 Comments – Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) on Instagram: “Mikä on sun vahvuus? Torstaina 20.00 starttaa Diili ”

Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) • Instagram photos and videos

331k Followers, 665 Following, 4102 Posts – See Instagram photos and videos from Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Sointu Borg on Instagram: “Multa kyseltiin paljon Diili-voiton …

Sointu Borg Instagramissa : “Multa kyseltiin paljon Diili-voiton jälkeen, että mites teidän parisuhde jaksaa? Keväällä ja kesällä pariskunta-aika jäi pakkasen puolelle, koska menin tukka putkella paikasta toiseen.⁣ Syksy tulee oleen samaa hulabaloota.⁣Meillä oli rehellisesti sanottuna eilen aivan sairaan hauskaa Tomin kanssa. Häät on parhautta. Korona oli perseestä, mutta teki kyllä hyvää saada eristäytyä yhessä pari viikkoo. Suhteelle pitäis muistaa raivata enemmän aikaa. Heti kun maailman tilanne helpottaa, lähetään ehdottomasti jonnekkin reissuun.⁣⁣Tomi on mulle todella tärkee. En tiedä miten pää ois kestäny tätä kaikkee pyöritystä, mikäli vieressä ei ois ollu maadottavaa voimaa.⁣ Meikäläisen jaksamista on testailtu lähiaikoina.⁣Tomi on ollu meistä myös aina se rauhallisempi. Pyytää meikäläistä laskeen aina kierroksia ja rauhottumaan. 🤣 Moni ei kyllä kestäis tässä matkassa. Osaan olla haastavakin. Tarviin paljon omaa tilaa ja vapautta toteuttaa itteeni. Tässä suhteessa saan onneks niin tehdä. ⁣⁣Sillon kun tavattiin, mulla oli meneillään elämänvaihe kun olin aika maassa. Näin jälkikäteen aatellen se oli aikaa, kun olin tosi ahdistunu ja voin huonosti. Olin antanu ympäristön polkea mun itsetuntoa todella alas.⁣ Tomi pyysi sillon, että kirjota kaikki ne negatiiviset uskomukset itestäs paperille. Kirjotettiin ne ylös ja sen jälkeen se pyys mua repimään sen paperin. Se tilanne on jääny elävänä mun mieleen. ⁣⁣Haluan painottaa, että elämä heittää haasteita eteen jatkuvasti. Jokanen ansaitsee kumppanin, joka tukee ja kannustaa eteenpäin. Välillä voi tulla ala- ja ylämäkiä. Mutta hyvien asioiden eteen kannattaa tehdä töitä.⁣⁣Rakastan sua @solonenofficial ❤️⁣⁣#⁣häät #elokuu #turku #helsinki #tampere ⁣⁣⁣⁣⁣”

8170 Likes, 73 Comments – Sointu Borg (@sointuorvokki) on Instagram: “Multa kyseltiin paljon Diili-voiton jälkeen, että mites teidän parisuhde jaksaa?

8,168 Likes, 73 Comments – Sointu Borg (@sointuorvokki) on Instagram: “Multa kyseltiin paljon Diili-voiton jälkeen, että mites teidän parisuhde jaksaa? Keväällä ja kesällä pariskunta-aika jäi pakkasen puolelle, koska menin tukka putkella paikasta toiseen.⁣ Syksy tulee oleen samaa hulabaloota.⁣Meillä oli rehellisesti sanottuna eilen aivan sairaan hauskaa Tomin kanssa. Häät on parhautta. Korona oli perseestä, mutta teki kyllä hyvää saada eristäytyä yhessä pari viikkoo. Suhteelle pitäis muistaa raivata enemmän aikaa. Heti kun maailman tilanne helpottaa, lähetään ehdottomasti jonnekkin reissuun.⁣⁣Tomi on mulle todella tärkee. En tiedä miten pää ois kestäny tätä kaikkee pyöritystä, mikäli vieressä ei ois ollu maadottavaa voimaa.⁣ Meikäläisen jaksamista on testailtu lähiaikoina.⁣Tomi on ollu meistä myös aina se rauhallisempi. Pyytää meikäläistä laskeen aina kierroksia ja rauhottumaan. 🤣 Moni ei kyllä kestäis tässä matkassa. Osaan olla haastavakin. Tarviin paljon omaa tilaa ja vapautta toteuttaa itteeni. Tässä suhteessa saan onneks niin tehdä. ⁣⁣Sillon kun tavattiin, mulla oli meneillään elämänvaihe kun olin aika maassa. Näin jälkikäteen aatellen se oli aikaa, kun olin tosi ahdistunu ja voin huonosti. Olin antanu ympäristön polkea mun itsetuntoa todella alas.⁣ Tomi pyysi sillon, että kirjota kaikki ne negatiiviset uskomukset itestäs paperille. Kirjotettiin ne ylös ja sen jälkeen se pyys mua repimään sen paperin. Se tilanne on jääny elävänä mun mieleen. ⁣⁣Haluan painottaa, että elämä heittää haasteita eteen jatkuvasti. Jokanen ansaitsee kumppanin, joka tukee ja kannustaa eteenpäin. Välillä voi tulla ala- ja ylämäkiä. Mutta hyvien asioiden eteen kannattaa tehdä töitä.⁣⁣Rakastan sua @solonenofficial ❤️⁣⁣#⁣häät #elokuu #turku #helsinki #tampere ⁣⁣⁣⁣⁣”

Sointu Borg (@sointuorvokki) • Instagram photos and videos

104k Followers, 1000 Following, 1231 Posts – See Instagram photos and videos from Sointu Borg (@sointuorvokki)

Isabel Ljungdell on julkaissut rohkeita lomakuvia – Iltalehti

3.2.2017 — Isabel Ljungdell lomailee Thaimaassa. Hän on viihtynyt siellä jo kaksi viikkoa. Lisäksi Isabel on solminut kansainvälisen diilin. Instagram- …

Keywords: diili isabel instagram