Emilia lagus instagram

Emilia Lagus (@emilialagusofficial) • Instagram photos and …

2384 Followers, 417 Following, 403 Posts – See Instagram photos and videos from Emilia Lagus (@emilialagusofficial)

Emilia Lagus on Instagram: “Paljon onnea mää tänään 29v …

Emilia Lagus Instagramissa : “Paljon onnea mää tänään 29v! Lahjaksi me ostettiin mulle Chanelin lenkkarit ja Versacen lautaset jotka oon aina halunnu! Mut mun paras syntymäpäivälahja oli se, että saatiin tietää pienen enkelivauvamme kuolinsyy. Syy oli napanuorakomplikaatio. Vaikka menetys sattuu, niin meille on iso helpotus tietää että, kuolema on täysin odottajasta riippumaton, tapahtuneen ei oleteta uusiutuvan ja ennen kaikkea kukaan ei olisi voinut tehdä mitään toisin. (Ps. Me sanalla tarkotan mua ja mun miestä! Vaikka ikää on tullut, en oo alkanut teitittelemään itseäni)”

260 Likes, 66 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Paljon onnea mää tänään 29v! Lahjaksi me ostettiin mulle Chanelin lenkkarit ja …

260 Likes, 66 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Paljon onnea mää tänään 29v! Lahjaksi me ostettiin mulle Chanelin lenkkarit ja Versacen lautaset jotka oon aina halunnu! Mut mun paras syntymäpäivälahja oli se, että saatiin tietää pienen enkelivauvamme kuolinsyy. Syy oli napanuorakomplikaatio. Vaikka menetys sattuu, niin meille on iso helpotus tietää että, kuolema on täysin odottajasta riippumaton, tapahtuneen ei oleteta uusiutuvan ja ennen kaikkea kukaan ei olisi voinut tehdä mitään toisin. (Ps. Me sanalla tarkotan mua ja mun miestä! Vaikka ikää on tullut, en oo alkanut teitittelemään itseäni)”

Emi Lagus (@dr.emilia) • Instagram photos and videos

327 Followers, 366 Following, 623 Posts – See Instagram photos and videos from Emi Lagus (@dr.emilia)

Emilia Lagus on Instagram: “Antaa kaikkien kukkien kukkia …

Emilia Lagus Instagramissa : “Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan 🌹🌻🌼🌸🌺🥀💐”

182 Likes, 9 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan ”

182 Likes, 9 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan 🌹🌻🌼🌸🌺🥀💐”

Emilia Lagus on Instagram: “Kun olet itsekäs ja kakaramainen …

Emilia Lagus on Instagram: “Kun olet itsekäs ja kakaramainen ja heikkohermoinen typerä nainen… Silloin olet minun kuva ja minä olen sinun kuvasi, silloin sinä olet minun paskapäinen paras kaveri ❤️”

466 Likes, 5 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Kun olet itsekäs ja kakaramainen ja heikkohermoinen typerä nainen.

466 Likes, 6 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Kun olet itsekäs ja kakaramainen ja heikkohermoinen typerä nainen… Silloin olet minun kuva ja minä olen sinun kuvasi, silloin sinä olet minun paskapäinen paras kaveri ❤️”

Poikkeuksen kans drinksulla on kuin rahaa pankkiin laittaisi

Emilia Lagus on Instagram: “Poikkeuksen kans drinksulla on kuin rahaa pankkiin laittaisi”

200 Likes, 5 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Poikkeuksen kans drinksulla on kuin rahaa pankkiin laittaisi”

200 Likes, 5 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Poikkeuksen kans drinksulla on kuin rahaa pankkiin laittaisi”

Emilia Lagus on Instagram: “ ”

Emilia Lagus Instagramissa : “🥳💦”

140 Likes, 8 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “ ”

140 Likes, 8 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “🥳💦”

Emilia Lagus on Instagram: “Meillä mukana uusi …

Emilia Lagus Instagramissa : “Meillä mukana uusi matkanjohtaja 🤰🏼❤️”

19.1.2020 — 390 Likes, 101 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Meillä mukana uusi matkanjohtaja ❤️”

390 Likes, 101 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Meillä mukana uusi matkanjohtaja 🤰🏼❤️”

Emilia Lagus on Instagram: “Juhlimme eilen mun baby …

282 Likes, 34 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Juhlimme eilen mun baby showereita rakkauden täyteisessä ilmapiirissä.

Emilia Lagus on Instagram: “Some filosofi täällä tänään …

Emilia Lagus on Instagram: “Some filosofi täällä tänään! 👋🏼Lähipiirissäni muutama sanoo ettei eettisistä syistä lähtisi Dubaihin. Ymmärrän pointin ja se onkin oikein hieno päätös jos se itsestä tuntuu hyvältä! Mutta asiat eivät ole niin mustavalkoisia ja mun mielestä juuri me turistit olemme opettaneet ja voimme opettaa lisää uusia arvoja sielläpäin maailmaa! Monissa maissa on vielä moni asia pielessä ja elämä ei oo aina oikeuden mukaista mutta mun mielestä jokainen ansaitsee olla sen verran itsekäs ettei tarvi ottaa koko maailman huolia omille harteilleen! Kun oot onnellinen ja teet vapaasti mitä rakastat niin levität hyvää energiaa ympärillesi ja parannat maailmaa! 😌❤️✨ Naivia mutta totta! Heippa!”

188 Likes, 10 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Some filosofi täällä tänään! Lähipiirissäni muutama sanoo ettei eettisistä …

188 Likes, 10 Comments – Emilia Lagus (@emilialagusofficial) on Instagram: “Some filosofi täällä tänään! 👋🏼Lähipiirissäni muutama sanoo ettei eettisistä syistä lähtisi Dubaihin. Ymmärrän pointin ja se onkin oikein hieno päätös jos se itsestä tuntuu hyvältä! Mutta asiat eivät ole niin mustavalkoisia ja mun mielestä juuri me turistit olemme opettaneet ja voimme opettaa lisää uusia arvoja sielläpäin maailmaa! Monissa maissa on vielä moni asia pielessä ja elämä ei oo aina oikeuden mukaista mutta mun mielestä jokainen ansaitsee olla sen verran itsekäs ettei tarvi ottaa koko maailman huolia omille harteilleen! Kun oot onnellinen ja teet vapaasti mitä rakastat niin levität hyvää energiaa ympärillesi ja parannat maailmaa! 😌❤️✨ Naivia mutta totta! Heippa!”

Keywords: emilia lagus instagram