Emmi ojala instagram

Emmi Ojala (@emmimakes) • Instagram photos and videos

Emmi Ojala. Finnish illustrator & designer sharing what she likes, makes and how she makes it. Based in Vienna. 151 posts. 350 followers. 567 following.

Emmi Ojala (@emmi0jala) • Instagram photos and videos

97 Followers, 100 Following, 59 Posts – See Instagram photos and videos from Emmi Ojala (@emmi0jala)

Emmi Ojala on Instagram: “#americancarshow #kaasujalka …

Emmi Instagramissa : “#americancarshow #kaasujalka #facemakermodels #model #promotion Kaikki messuille moikkaa meitä 😉”

135 Likes, 1 Comments – Emmi Ojala (@enmi_o) on Instagram: “#americancarshow #kaasujalka #facemakermodels #model #promotion Kaikki messuille moikkaa meitä …

136 Likes, 1 Comments – Emmi (@enmi_o) on Instagram: “#americancarshow #kaasujalka #facemakermodels #model #promotion Kaikki messuille moikkaa meitä 😉”

Emmi Ojala on Instagram: “Loma moodi päälle ja huomenna …

Emmi on Instagram: “Loma moodi päälle ja huomenna ✈️🏝 #tänään #fivefingerdeathpunch #hartwallarena #huomenna #thaimaa #mieoonniinlomalla”

135 Likes, 8 Comments – Emmi Ojala (@enmi_o) on Instagram: “Loma moodi päälle ja huomenna ✈️ #tänään #fivefingerdeathpunch #hartwallarena #huomenna …

Emmi (@enmi_o) on Instagram: “Loma moodi päälle ja huomenna ✈️🏝 #tänään #fivefingerdeathpunch #hartwallarena #huomenna #thaimaa #mieoonniinlomalla”

Emmi Ojala on Instagram: “Summer nights #nature …

26.6.2021 — 114 Likes, 3 Comments – Emmi Ojala (@enmi_o) on Instagram: “Summer nights #nature #finnishwoman #finnishmoments #sunset #midsummer”

Emmi Ojala on Instagram: “Tää paikka ja tää seura …

Emmi on Instagram: “Tää paikka ja tää seura ❤️ @jloiri1 @kirsikorhonenn #cannes #franceriviera #goingout #miniloma”

13.10.2018 — 182 Likes, 5 Comments – Emmi Ojala (@enmi_o) on Instagram: “Tää paikka ja tää seura ❤️ @jloiri1 @kirsikorhonenn #cannes #franceriviera …

187 Likes, 5 Comments – Emmi (@enmi_o) on Instagram: “Tää paikka ja tää seura ❤️ @jloiri1 @kirsikorhonenn #cannes #franceriviera #goingout #miniloma”

Emmi Ojala on Instagram: “(Translation below) Kalevalan …

Emmi Ojala on Instagram: “(Translation below) Kalevalan päivän tienoilla silmiini osui keskustelu, jossa eräs opettaja kyseli Kalevala-aiheisten värityskuvien perään. Siitä se ajatus sitten lähti; piirsin huvikseni paperisen 3D-mallin Väinämöisestä ja innoistuin niin, että Väinämöistä seurasi Aino ja pian myös muu Kalevalan porukka. Ja koska kukapa ei haluaisi omaa pientä Lemminkäistä tai Louhea ikkunalaudalleen istuskelemaan, aion laittaa nämä kaverit yleiseen jakoon nettisivuilleni piakkoin. ☺️ -A small illustration experiment I did a few weeks ago turned into an actual project. May I present to you, a set of characters from Kalevala, Finland’s national epic. I will put these guys up for downloading soon. Stay tuned!”

40 Likes, 10 Comments – Emmi Ojala (@emmimakes) on Instagram: “(Translation below) Kalevalan päivän tienoilla silmiini osui keskustelu, jossa eräs opettaja …

40 Likes, 10 Comments – Emmi Ojala (@emmimakes) on Instagram: “(Translation below) Kalevalan päivän tienoilla silmiini osui keskustelu, jossa eräs opettaja kyseli Kalevala-aiheisten värityskuvien perään. Siitä se ajatus sitten lähti; piirsin huvikseni paperisen 3D-mallin Väinämöisestä ja innoistuin niin, että Väinämöistä seurasi Aino ja pian myös muu Kalevalan porukka. Ja koska kukapa ei haluaisi omaa pientä Lemminkäistä tai Louhea ikkunalaudalleen istuskelemaan, aion laittaa nämä kaverit yleiseen jakoon nettisivuilleni piakkoin. ☺️ -A small illustration experiment I did a few weeks ago turned into an actual project. May I present to you, a set of characters from Kalevala, Finland’s national epic. I will put these guys up for downloading soon. Stay tuned!”

Emmi Ojala on Instagram: “Olipahan kivaa ja nyt on kiipeilyn …

Emmi on Instagram: “Olipahan kivaa ja nyt on kiipeilyn alkeiskurssi käyty joten voipi vapaasti harrastella jatkossa 😍 #salmisaarenkiipeilyareena #seinäkiipeily #peijasperhe #uusiharrastus #melike #kädethapoilla”

72 Likes, 1 Comments – Emmi Ojala (@enmi_o) on Instagram: “Olipahan kivaa ja nyt on kiipeilyn alkeiskurssi käyty joten voipi vapaasti harrastella jatkossa …

Emmi (@enmi_o) on Instagram: “Olipahan kivaa ja nyt on kiipeilyn alkeiskurssi käyty joten voipi vapaasti harrastella jatkossa 😍 #salmisaarenkiipeilyareena #seinäkiipeily #peijasperhe #uusiharrastus #melike #kädethapoilla”

Instagram ‘ਤੇ Emmi Ojala: “Jospa lähtisi hakemaa murun …

111 ਪਸੰਦਾਂ, 1 ਟਿੱਪਣੀਆਂ – Instagram ‘ਤੇ Emmi Ojala (@enmi_o): “Jospa lähtisi hakemaa murun kentältä kotiin ❤️ @nikoerone #sunnuntai …

Keywords: emmi ojala instagram