Jasmin mäntylä instagram

Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) • Instagram photos …

Celebrity model, blogger, sales negotiator. ✨Find the one, who makes you happy.✨ · 4,621 posts · 3,187 followers · 198 following.

Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) • Instagram photos …

Celebrity model, blogger, sales negotiator. ✨Find the one, who makes you happy.✨ · 4,618 posts · 3,185 followers · 196 following.

Jasmin Mäntylä on Instagram: “Heips! Ensin ajattelin, etten …

Jasmin Mäntylä on Instagram: “Heips! Ensin ajattelin, etten kirjoita tästä mitään, mutta nyt muutaman päivän jälkeen halusin kuitenkin hieman avautua.Minähän en ole ollut enää vuosiin mikään baari-ihminen tai sellainen, joka tykkäisi käydä ulkona viikonloppuisin. Oon nyt kuitenkin nykyisessä parisuhteessani opetellut taas olemaan hieman sosiaalisempi myös niiden asioiden suhteen. Mulla on ollut jo pitkään omat syyni, miksi en tykkää käydä baareissa ja suurin niistä on se, ettei se ole helppoa ihmiselle, joka tunnetaan lehdistä tms. Se voi olla tosi ahdistavaa ja ärsyttävää.Paras esimerkki tuosta kaikesta oli viime lauantai, kun meille täysin tuntematon nainen tuli huutamaan varsinkin minulle eräässä Oulun baarissa. Sitten, kun mieheni tuli puolustamaan minua, niin tuo em. nainen yritti saada miestäni lyömään häntä/koskemaan häntä, että olisi jotenkin saanut käännettyä asian meitä kahta vastaan. Jännä, miten jotkut aikuiset ihmiset käyttäytyvät täysin idioottimaisesti… 🤔 #lol #oppikaakäyttäytymään #josonlusikallaannettu 😂❤”

51 Likes, 5 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Heips! Ensin ajattelin, etten kirjoita tästä mitään, mutta nyt muutaman päivän …

51 Likes, 5 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Heips! Ensin ajattelin, etten kirjoita tästä mitään, mutta nyt muutaman päivän jälkeen halusin kuitenkin hieman avautua.Minähän en ole ollut enää vuosiin mikään baari-ihminen tai sellainen, joka tykkäisi käydä ulkona viikonloppuisin. Oon nyt kuitenkin nykyisessä parisuhteessani opetellut taas olemaan hieman sosiaalisempi myös niiden asioiden suhteen. Mulla on ollut jo pitkään omat syyni, miksi en tykkää käydä baareissa ja suurin niistä on se, ettei se ole helppoa ihmiselle, joka tunnetaan lehdistä tms. Se voi olla tosi ahdistavaa ja ärsyttävää.Paras esimerkki tuosta kaikesta oli viime lauantai, kun meille täysin tuntematon nainen tuli huutamaan varsinkin minulle eräässä Oulun baarissa. Sitten, kun mieheni tuli puolustamaan minua, niin tuo em. nainen yritti saada miestäni lyömään häntä/koskemaan häntä, että olisi jotenkin saanut käännettyä asian meitä kahta vastaan. Jännä, miten jotkut aikuiset ihmiset käyttäytyvät täysin idioottimaisesti… 🤔 #lol #oppikaakäyttäytymään #josonlusikallaannettu 😂❤”

Jasmin Mäntylä on Instagram: “ ☀️ @jarmoheikkinen”

109 Likes, 3 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “ ⛱☀️ @jarmoheikkinen”

Jasmin Mäntylä on Instagram: “Huomenta ja mitä parhainta …

Jasmin Mäntylä on Instagram: “Huomenta ja mitä parhainta uutta viikkoa kaikille! 🐣 Rakastakaa, olkaa iloisia ja nauttikaa elämästä. 💛 Mun aamu alkaa aina hyvin, kun saa herätä sen rakkaan ihmisen vierestä. Klo 7 tänäänkin hereille, nyt kahvia ja sitten kävelylenkille! ☕️👟👟 #aamut #riseandshine #newweek #monday #mymorning #mylife #happygirl #nofilter #goodmorning #huomentaoulu 💋”

98 Likes, 2 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Huomenta ja mitä parhainta uutta viikkoa kaikille!

98 Likes, 3 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Huomenta ja mitä parhainta uutta viikkoa kaikille! 🐣 Rakastakaa, olkaa iloisia ja nauttikaa elämästä. 💛 Mun aamu alkaa aina hyvin, kun saa herätä sen rakkaan ihmisen vierestä. Klo 7 tänäänkin hereille, nyt kahvia ja sitten kävelylenkille! ☕️👟👟 #aamut #riseandshine #newweek #monday #mymorning #mylife #happygirl #nofilter #goodmorning #huomentaoulu 💋”

Jasmin Mäntylä on Instagram: “Tämä on hieno vuosi Suomelle …

65 Likes, 3 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Tämä on hieno vuosi Suomelle ja hyvä se on ollut myös minulle.

Kahden ja puolen vuoden jälkeen sanoin heipat työpaikalleni …

Jasmin Mäntylä Instagramissa : “Kahden ja puolen vuoden jälkeen sanoin heipat työpaikalleni… Oon kiitollinen kaikesta, mitä oon tuona aikana oppinut, mutta kiitollisin oon niistä ihanista ihmisistä, jotka on tulleet työni kautta hyviksi ystävikseni. Elämä opettaa ja kuljettaa, tälläkin kertaa eteenpäin. 🧡”

75 Likes, 6 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Kahden ja puolen vuoden jälkeen sanoin heipat työpaikalleni.

75 Likes, 6 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Kahden ja puolen vuoden jälkeen sanoin heipat työpaikalleni… Oon kiitollinen kaikesta, mitä oon tuona aikana oppinut, mutta kiitollisin oon niistä ihanista ihmisistä, jotka on tulleet työni kautta hyviksi ystävikseni. Elämä opettaa ja kuljettaa, tälläkin kertaa eteenpäin. 🧡”

Jasmin Mäntylä on Instagram: “Että näin. Kuva kertokoon …

42 Likes, 6 Comments – Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on Instagram: “Että näin. Kuva kertokoon kaiken… ‍⚕️ ‍⚕️ #munpäivä #kipsijalka …

jasminmantylaofficial Instagram profile with posts and stories

@jasminmantylaofficial Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Explore @jasminmantylaofficial Instagram profile with posts and stories – Picuki.com. … Jasmin Mäntylä. Celebrity model, blogger, sales negotiator.

Explore @jasminmantylaofficial Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Jasmin Mäntylä esitteli uuden miesystävänsä – Gekkonen

4.2.2023 — Tämän jälkeen hän löysi rinnalleen uuden rakkaan, personal trainerina työskentelevän Markon. Nyt Jasmin on julkaissut Instagram-tilillään …

Keywords: jasmin mäntylä instagram