Jesse pynnönen instagram

Jesse Pynnönen (@jpynnone) • Instagram photos and videos

26.4k Followers, 688 Following, 346 Posts – See Instagram photos and videos from Jesse Pynnönen (@jpynnone)

Jesse Pynnönen (@jpynnone) • Instagram photos and videos

Jesse Pynnönen. 🏋️‍♂️ Co-owner & Valmentaja @valmennuskeskuspauna

Jesse Pynnönen on Instagram: “Suomen Vahvin Nainen 2022 …

1335 Likes, 9 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Suomen Vahvin Nainen 2022 @nelmanieminen kova työ palkittiin Suomen Vahvin Nainen …

Jesse Pynnönen on Instagram: “Katso tänne ja hymyile …

Jesse Pynnönen on Instagram: “Katso tänne ja hymyile kauniistiMikähän näistä sitten onnistui parhaiten?#model #söintänäänlahdessahelvetinhyvääpiirakkaajakerronsentässähashtagissa”

2367 Likes, 8 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Katso tänne ja hymyile kauniisti Mikähän näistä sitten onnistui parhaiten? #model…”

2,366 Likes, 8 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Katso tänne ja hymyile kauniistiMikähän näistä sitten onnistui parhaiten?#model #söintänäänlahdessahelvetinhyvääpiirakkaajakerronsentässähashtagissa”

Jesse Pynnönen on Instagram

Jesse Pynnönen Instagramissa : “Strong is strong across all platforms of strength sports. 💪Yesterday we had @phatmuscle_coaching (1st British powerlifter to total 1000kg RAW) and @juliamillsstrongwoman visit our small garage “grip heaven” gym and Sam became one of the few persons to actually lift the 80kg INCH to lockout among other amazing grip feats. 💯 Good luck to Julia at WPC Worlds at Lahti this weekend just a week after World strongest woman competition#otevoima #puristusvoima #thisweekingrip #gripstrength”

2208 Likes, 13 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Strong is strong across all platforms of strength sports.

2,206 Likes, 13 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Strong is strong across all platforms of strength sports. 💪Yesterday we had @phatmuscle_coaching (1st British powerlifter to total 1000kg RAW) and @juliamillsstrongwoman visit our small garage “grip heaven” gym and Sam became one of the few persons to actually lift the 80kg INCH to lockout among other amazing grip feats. 💯 Good luck to Julia at WPC Worlds at Lahti this weekend just a week after World strongest woman competition#otevoima #puristusvoima #thisweekingrip #gripstrength”

Jesse Pynnönen on Instagram: “5 minuutin sääntö Mikäli syöt …

Jesse Pynnönen Instagramissa : “5 minuutin sääntöMikäli syöt ruokasi alle 5 minuutissa, niin ravintoaineilla ei ole aikaa imeytyä. Tämän seurauksena et liho.5 minute ruleIf you consume your food under 5 minutes the nutrients don’t have time to absorb and thus you don’t gain any weight.Stay ripped, eat fast#science #fact #5minuterule #kusmiku”

875 Likes, 25 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “5 minuutin sääntö Mikäli syöt ruokasi alle 5 minuutissa, niin ravintoaineilla ei ole …

875 Likes, 24 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “5 minuutin sääntöMikäli syöt ruokasi alle 5 minuutissa, niin ravintoaineilla ei ole aikaa imeytyä. Tämän seurauksena et liho.5 minute ruleIf you consume your food under 5 minutes the nutrients don’t have time to absorb and thus you don’t gain any weight.Stay ripped, eat fast#science #fact #5minuterule #kusmiku”

Jesse Pynnönen on Instagram: “Matka jatkuu kohti Suomen …

Jesse Pynnönen Instagramissa : “Matka jatkuu kohti Suomen Vahvin Mies kilpailua. Toisin sanoen uusi video “Jesse Pynnönen” kanavalla. Feat. Suomen Vahvin Mies “El Toro” @strongmanmikatorro ja @mikatoiviainen#vahvamies #sirkuskäsipaino #suomenvahvin #eltoro”

1472 Likes, 14 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Matka jatkuu kohti Suomen Vahvin Mies kilpailua. Toisin sanoen uusi video “Jesse …

1,473 Likes, 14 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Matka jatkuu kohti Suomen Vahvin Mies kilpailua. Toisin sanoen uusi video “Jesse Pynnönen” kanavalla. Feat. Suomen Vahvin Mies “El Toro” @strongmanmikatorro ja @mikatoiviainen#vahvamies #sirkuskäsipaino #suomenvahvin #eltoro”

Nautin tästä #kaupallinenyhteistyö #brainblasterz – Instagram

Jesse Pynnönen Instagramissa : “Nautin tästä#kaupallinenyhteistyö #brainblasterz”

1385 Likes, 17 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Nautin tästä #kaupallinenyhteistyö #brainblasterz”

1,385 Likes, 17 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Nautin tästä#kaupallinenyhteistyö #brainblasterz”

Jesse Pynnönen on Instagram: “200.1kg Leuanveto …

Jesse Pynnönen Instagramissa : “200.1kg LeuanvetoEnsimmäinen 200kg rajan rikkoja @suomenleuanveto alaisuudessa ja suurin yhteistulos missään kisassa Suomessa. Tämä tavoite on pyörinyt jo 2017 lähtien mielessä. Viimeiselevä 10kg bulkki viikossa oli raju 145kg+155kg. Hyöty tästä bulkista oli enemmänkin henkinen, mutta tavoitteeseen päästiin ja se on tärkeintä. Seuraavaksi kaikki energia kehittymään Vahvamiehenä, sillä paljon on työtä tehtävänä. Tämän vuoden voimailutavoitteet200kg Apollon akseli [x]200kg Leuanveto [x]Suomen Vahvin Top 3 [x] ➡️”This is the ideal male body. You may not like it, but this is what peak performance looks like.” #leuanveto #peakperformance #chinup #pull-up #drugfree”

3403 Likes, 49 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “200.1kg Leuanveto Ensimmäinen 200kg rajan rikkoja @suomenleuanveto alaisuudessa ja …

3,403 Likes, 49 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “200.1kg LeuanvetoEnsimmäinen 200kg rajan rikkoja @suomenleuanveto alaisuudessa ja suurin yhteistulos missään kisassa Suomessa. Tämä tavoite on pyörinyt jo 2017 lähtien mielessä. Viimeiselevä 10kg bulkki viikossa oli raju 145kg+155kg. Hyöty tästä bulkista oli enemmänkin henkinen, mutta tavoitteeseen päästiin ja se on tärkeintä. Seuraavaksi kaikki energia kehittymään Vahvamiehenä, sillä paljon on työtä tehtävänä. Tämän vuoden voimailutavoitteet200kg Apollon akseli [x]200kg Leuanveto [x]Suomen Vahvin Top 3 [x] ➡️”This is the ideal male body. You may not like it, but this is what peak performance looks like.” #leuanveto #peakperformance #chinup #pull-up #drugfree”

Mikä on työssä kaikista tärkeintä? – Instagram

Jesse Pynnönen on Instagram: “Mikä on työssä kaikista tärkeintä? Kaupallisessa yhteistyössä TYÖ2030-ohjelman kanssaEn tiedä tuleeko monelle yllätyksenä, mutta myös työelämässä minulle ehdottoman tärkeää on työn haastavuus, ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista. Ei ole täydellistä fysioterapeuttia, eikä ole oikeaa tapaa tehdä YouTubea. Minulta myös usein kysytään, mitä aioin tehdä tulevaisuudessa työkseni. Fysioterapiaa vai YouTubea? Uskon, että molempien alojen osaamista voin tulevaisuudessa yhdistää. Se, missä muodossa se tulee olemaan ei minua huolestuta, sillä tavoitteeni on muovata työelämäni sopimaan minulle, ei itseäni sopimaan työelämään.Nyt sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuutesi työelämään osallistumalla kilpailuun osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/muntyo2030 @tyoterveys sekä #MunTyö2030”

1578 Likes, 4 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Mikä on työssä kaikista tärkeintä? Kaupallisessa yhteistyössä TYÖ2030-ohjelman kanssa En …

1,578 Likes, 4 Comments – Jesse Pynnönen (@jpynnone) on Instagram: “Mikä on työssä kaikista tärkeintä? Kaupallisessa yhteistyössä TYÖ2030-ohjelman kanssaEn tiedä tuleeko monelle yllätyksenä, mutta myös työelämässä minulle ehdottoman tärkeää on työn haastavuus, ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista. Ei ole täydellistä fysioterapeuttia, eikä ole oikeaa tapaa tehdä YouTubea. Minulta myös usein kysytään, mitä aioin tehdä tulevaisuudessa työkseni. Fysioterapiaa vai YouTubea? Uskon, että molempien alojen osaamista voin tulevaisuudessa yhdistää. Se, missä muodossa se tulee olemaan ei minua huolestuta, sillä tavoitteeni on muovata työelämäni sopimaan minulle, ei itseäni sopimaan työelämään.Nyt sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuutesi työelämään osallistumalla kilpailuun osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/muntyo2030 @tyoterveys sekä #MunTyö2030”

Keywords: jesse pynnönen instagram