Juha pursiainen instagram

Juha Tapani Pursiainen – Instagram

2 Followers, 18 Following, 2 Posts – See Instagram photos and videos from Juha Tapani Pursiainen (@juha.pursiainen)

@yh_faija • Instagram photos and videos

juhatapioofficial. Verified. Juha Tapio. Follow. eevsku. Eveliina Tistelgren … Tuukka Pursiainen. Follow. ileuusivuori. Verified. Ile Uusivuori.

Oona (@toiveenasydan) • Instagram photos and videos

tuukkapursiainen. Tuukka Pursiainen. Follow. kinuskikissa. Kinuskikissa … Juha Tapio. Follow. parimuuttujaa. Pari muuttujaa.

Jotkut sanovat että olen itsevarma ja itsekin tiedostan sen, että …

Satu Kalmi Instagramissa : “Jotkut sanovat että olen itsevarma ja itsekin tiedostan sen, että tiedän oman arvoni ja itsetuntoni on kunnossa.Näin ei kuitenkaan aina ole ollut. En ole syntynyt itsevarmaksi vaan itsevarmuuteni on kehittynyt vuosien aikana. Kun oppii arvostamaan itseään ja pitää myös itsestään huolta, itsevarmuus kehittyy myös. Fitness laji, voimanosto sekä urheilu yleensä on vahvistanut itsevarmuuttani paljon! Se että olen sinut itseni kanssa on vuosien aikana opittua. Se että keskittyy itsensä kehittämiseen sen sijaan että vertaa itseään muihin vaikuttaa paljon. Olen myös tajunnut sen että kaikkia ei voi eikä tarvitse miellyttää. Ei ulkonäon suhteen eikä myöskään sen suhteen kuka olen. Sillä ei ole väliä mitä muut ajattelevat vaan sillä että itse elää niin että on onnellinen. Vastoinkäymiset ovat myös vahvistaneet minua, en pelkää epäonnistumista sillä olen selvinnyt niistä aiemminkin. Päinvastoin, niistä oppii ja vahvistuu.Jokainen voi opetella näitä asioita. Jokainen voi olla itsevarma. #selfconfidence #itsetunto #fitfarmbikinichallenge #coach #onlinecoaching #strongwomen #youcan #believeinyourself”

1050 Likes, 28 Comments – Satu Kalmi (@satukalmi) on Instagram: “Jotkut sanovat että olen itsevarma ja itsekin tiedostan sen, että tiedän oman arvoni ja …

1,049 Likes, 28 Comments – Satu Kalmi (@satukalmi) on Instagram: “Jotkut sanovat että olen itsevarma ja itsekin tiedostan sen, että tiedän oman arvoni ja itsetuntoni on kunnossa.Näin ei kuitenkaan aina ole ollut. En ole syntynyt itsevarmaksi vaan itsevarmuuteni on kehittynyt vuosien aikana. Kun oppii arvostamaan itseään ja pitää myös itsestään huolta, itsevarmuus kehittyy myös. Fitness laji, voimanosto sekä urheilu yleensä on vahvistanut itsevarmuuttani paljon! Se että olen sinut itseni kanssa on vuosien aikana opittua. Se että keskittyy itsensä kehittämiseen sen sijaan että vertaa itseään muihin vaikuttaa paljon. Olen myös tajunnut sen että kaikkia ei voi eikä tarvitse miellyttää. Ei ulkonäon suhteen eikä myöskään sen suhteen kuka olen. Sillä ei ole väliä mitä muut ajattelevat vaan sillä että itse elää niin että on onnellinen. Vastoinkäymiset ovat myös vahvistaneet minua, en pelkää epäonnistumista sillä olen selvinnyt niistä aiemminkin. Päinvastoin, niistä oppii ja vahvistuu.Jokainen voi opetella näitä asioita. Jokainen voi olla itsevarma. #selfconfidence #itsetunto #fitfarmbikinichallenge #coach #onlinecoaching #strongwomen #youcan #believeinyourself”

Oon viime päivät lukenut Byron Katieta, jota yritin lukea jo 10 …

JUOKSUTREENIT + TAUKOJUMPPA Instagramissa : “Oon viime päivät lukenut Byron Katieta, jota yritin lukea jo 10 vuotta sitten, mutta se oli itelle liian vaikeeta. Nyt se tuntuu selvältä:⁣ ”Ajattelemme ajatuksen, joka on ristiriidassa todellisuuden kanssa, sitten koemme stressaavan tunteen, sitten toimimme tunteen pohjalta ja luomme lisää stressiä itsellemme.” ⁣⁣Amen. Kannaattaakin itseltä kysyä, onko ajatus totta ja miten itse ajatukseen reagoi. Harjoitukset jatkuvat…⁣⁣Ihanaa päivää✨⁣⁣🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪Har läst Byron Katie på sistone. Försökte läsa hennes böcker redan 10 år sen, men förstod int så mycket då. Nu känns det självklart:⁣Katie säger att tankarna är orsaken till vårt stress och lidande och att tankarna kommer före känslorna. ⁣⁣Man kan fråga om tanken är sann och hur man reagerar när man tror på den tanken. Träningen fortsätter…⁣⁣Ha en fin dag ✨⁣⁣#byronkatie #ajatukset #tankar #livet #elämä #stressi #stress #stressfree”

342 Likes, 6 Comments – JUOKSUTREENIT + TAUKOJUMPPA (@jennybelitzhenriksson) on Instagram: “Oon viime päivät lukenut Byron Katieta, jota yritin lukea jo 10 …

342 Likes, 6 Comments – JUOKSUTREENIT + TAUKOJUMPPA (@jennybelitzhenriksson) on Instagram: “Oon viime päivät lukenut Byron Katieta, jota yritin lukea jo 10 vuotta sitten, mutta se oli itelle liian vaikeeta. Nyt se tuntuu selvältä:⁣ ”Ajattelemme ajatuksen, joka on ristiriidassa todellisuuden kanssa, sitten koemme stressaavan tunteen, sitten toimimme tunteen pohjalta ja luomme lisää stressiä itsellemme.” ⁣⁣Amen. Kannaattaakin itseltä kysyä, onko ajatus totta ja miten itse ajatukseen reagoi. Harjoitukset jatkuvat…⁣⁣Ihanaa päivää✨⁣⁣🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪Har läst Byron Katie på sistone. Försökte läsa hennes böcker redan 10 år sen, men förstod int så mycket då. Nu känns det självklart:⁣Katie säger att tankarna är orsaken till vårt stress och lidande och att tankarna kommer före känslorna. ⁣⁣Man kan fråga om tanken är sann och hur man reagerar när man tror på den tanken. Träningen fortsätter…⁣⁣Ha en fin dag ✨⁣⁣#byronkatie #ajatukset #tankar #livet #elämä #stressi #stress #stressfree”

Marjaana Lehtinen on Instagram: “Kiitos Turku Vanha pari …

Marjaana Lehtinen on Instagram: “Kiitos Turku 🖤Vanha pari suuntaa kotiin onnellisena ja levänneenä!#levännytmieli #turku #viikonloppuloma #onnistuneettreffit #laatuaikaa #vanhapariskunta”

tuukkapursiainen. Tuukka Pursiainen. Follow. johanna.tahtinen. JOHANNA TÄHTINEN … Juha Tapio. Follow. nikosaarinen. NikoSaarinen.

1,592 Likes, 55 Comments – Marjaana Lehtinen (@marjaana_lehtinen) on Instagram: “Kiitos Turku 🖤Vanha pari suuntaa kotiin onnellisena ja levänneenä!#levännytmieli #turku #viikonloppuloma #onnistuneettreffit #laatuaikaa #vanhapariskunta”

Kehonhuolto & treenivinkit (@nanafitofficial) • Instagram …

tuukkapursiainen. Tuukka Pursiainen. Follow. olgatemonen. Verified. Olga Temonen … Juha Tapio. Follow. hellapoliisi. Kati Jaakonen.

Elina on Instagram: “Järjestetään @juoksujalkavipattaa …

tuukkapursiainen. Tuukka Pursiainen … Juha Jumisko. Follow. taru.palsa. TARU PALSA | Runner. Follow. jukolanviesti. Jukolan viesti.

Ootko sä halunnut peitellä sun mahaa joskus? Mä ainakin oon …

MONNA | Itsetunto | Hyvinvointi 💕 on Instagram: “Ootko sä halunnut peitellä sun mahaa joskus? 🤔Mä ainakin oon. ✔ Valitettavasti.Mä oon halunnut peitellä mun mahaa jo nuorempana, silloin koin ettei se oo tarpeeksi rasvaton. Raskauden jälkeen halusin peitellä sitä raskausarpien ja raskaudesta hassuksi menneen navan takia. .Mutta tiedättekö mitä? ❤ Ei meiän kenenkään tarttis peitellä mahaamme! Ei arpia, ei rasvattomuutta, ei mitään. ❤ Me ollaan oikeasti kauniita kaikki ja jokaisen meiän pitäisi muistaa, että se oma vartalo on meiän oma temppeli. ❤.Se kantaa meitä ja meiän pitäis oppia rakastamaan sitä ja hoitaa sitä hyvin. Siten, että meiän olis hyvä elää siinä ja sen kanssa. Meiän pitäis kunnioittaa omaa vartaloamme. Ja varsinkin me äidit saadaan kiittää, mitä se vartalo on antanut meille. ❤❤❤ .#rakastaitseäsi #loveallshapes #monnapursiainen #äitiys #naisellisuus #raskausarvet 📸 : @janinacharlottta”

tuukkapursiainen. Tuukka Pursiainen. Follow. umppu. Platinum blonding lover ❤️ … Juha Larm. Follow. yleuutiset. Verified. Yle Uutiset.

2,030 Likes, 103 Comments – MONNA | Itsetunto | Hyvinvointi 💕 (@monnapursiainen) on Instagram: “Ootko sä halunnut peitellä sun mahaa joskus? 🤔Mä ainakin oon. ✔ Valitettavasti.Mä oon halunnut peitellä mun mahaa jo nuorempana, silloin koin ettei se oo tarpeeksi rasvaton. Raskauden jälkeen halusin peitellä sitä raskausarpien ja raskaudesta hassuksi menneen navan takia. .Mutta tiedättekö mitä? ❤ Ei meiän kenenkään tarttis peitellä mahaamme! Ei arpia, ei rasvattomuutta, ei mitään. ❤ Me ollaan oikeasti kauniita kaikki ja jokaisen meiän pitäisi muistaa, että se oma vartalo on meiän oma temppeli. ❤.Se kantaa meitä ja meiän pitäis oppia rakastamaan sitä ja hoitaa sitä hyvin. Siten, että meiän olis hyvä elää siinä ja sen kanssa. Meiän pitäis kunnioittaa omaa vartaloamme. Ja varsinkin me äidit saadaan kiittää, mitä se vartalo on antanut meille. ❤❤❤ .#rakastaitseäsi #loveallshapes #monnapursiainen #äitiys #naisellisuus #raskausarvet 📸 : @janinacharlottta”

Keywords: juha pursiainen instagram