Kati ahokas instagram

Kati Ahokas (@katiahokas) • Instagram photos and videos

34 Followers, 24 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Kati Ahokas (@katiahokas)

Kaksi vuotta valmennuksessamme ollut Kati Ahokas juoksi …

Jalanjälki juoksuvalmennus Instagramissa : “Kaksi vuotta valmennuksessamme ollut Kati Ahokas juoksi viime viikonloppuna huippusuorituksen Nuuksio Backyard Ultralla. Kati laittoi ultralegenda Juha Jumiskon koville, mutta joutui taipumaan 33 tunnin jälkeen.Valmensimme Katia myös viime vuoden aikana, kun Kati läpäisi UTTF:n ja sijoittui hienosti kolmanneksi. Onnittelut Katille hienoista suorituksista!Jos tavoitteenasi on esim. ensi vuoden Ultra Trail Tour tai Nuuksio Backyard Ultra, ota rohkeasti meihin yhteyttä osoitteessa jalanjalki.com. Saadaan varmasti rakennettua semmoinen treenikokonaisuus, jonka jälkeen ainakin lähtökohdat ultrien läpäisyyn ja koviin suorituksiin on olemassa! #nuuksiobackyardultra#jalanjälkivalmennus #polkujuoksu #ultrajuoksu #trailfi @miikka_rautiainen @juusosimpanenKuvat: @subjik”

1.7.2020 — 240 Likes, 0 Comments – Jalanjälki juoksuvalmennus (@jalanjalkivalmennus) on Instagram: “Kaksi vuotta valmennuksessamme ollut Kati Ahokas …

240 Likes, 0 Comments – Jalanjälki juoksuvalmennus (@jalanjalkivalmennus) on Instagram: “Kaksi vuotta valmennuksessamme ollut Kati Ahokas juoksi viime viikonloppuna huippusuorituksen Nuuksio Backyard Ultralla. Kati laittoi ultralegenda Juha Jumiskon koville, mutta joutui taipumaan 33 tunnin jälkeen.Valmensimme Katia myös viime vuoden aikana, kun Kati läpäisi UTTF:n ja sijoittui hienosti kolmanneksi. Onnittelut Katille hienoista suorituksista!Jos tavoitteenasi on esim. ensi vuoden Ultra Trail Tour tai Nuuksio Backyard Ultra, ota rohkeasti meihin yhteyttä osoitteessa jalanjalki.com. Saadaan varmasti rakennettua semmoinen treenikokonaisuus, jonka jälkeen ainakin lähtökohdat ultrien läpäisyyn ja koviin suorituksiin on olemassa! #nuuksiobackyardultra#jalanjälkivalmennus #polkujuoksu #ultrajuoksu #trailfi @miikka_rautiainen @juusosimpanenKuvat: @subjik”

Miten vegaani vaihtoehtokulttuureista pitävä päätyy …

Mikael Heerman on Instagram: “Miten vegaani vaihtoehtokulttuureista pitävä päätyy vegaanijuoksijaksi? Kati Ahokas kertoo taustaansa Polkuporinoille, käy läpi harjoitelua ja kilpailuun valmistautumista sekä avaa tunteitaan kakkoseksi tulleen Nuuksio Backyard Ultran jälkeen. Kuva Tero Koski (Helsinki 21.7.2020) #polkuporinat #nuuksiobackyardultra #vegaanijuoksijat #rypäletreeni #identiteettikriisi @radioplaysuomi @sakurafinland @nuuksiobackyardultrarace”

6.8.2020 — Miten vegaani vaihtoehtokulttuureista pitävä päätyy vegaanijuoksijaksi? Kati Ahokas kertoo taustaansa Polkuporinoille, · plantingseedscaribbean.

101 Likes, 2 Comments – Mikael Heerman (@ultrastanleypark) on Instagram: “Miten vegaani vaihtoehtokulttuureista pitävä päätyy vegaanijuoksijaksi? Kati Ahokas kertoo taustaansa Polkuporinoille, käy läpi harjoitelua ja kilpailuun valmistautumista sekä avaa tunteitaan kakkoseksi tulleen Nuuksio Backyard Ultran jälkeen. Kuva Tero Koski (Helsinki 21.7.2020) #polkuporinat #nuuksiobackyardultra #vegaanijuoksijat #rypäletreeni #identiteettikriisi @radioplaysuomi @sakurafinland @nuuksiobackyardultrarace”

Juha Jumisko on Instagram: “Tiivis kisaraportti 2/2 …

Juha Jumisko Instagramissa : “Tiivis kisaraportti 2/2 @nuuksiobackyardultraraceKati Ahokas oli vetänyt koko päivän tasaisesti ja ilmeettömästi. Vaihdoin muutaman sanan hänen kanssaan polkuluupilla. Vaikkei vuosien kokemusta vielä ollutkaan, hän vaikutti jotenkin vahvalta ja siltä ettei muiden tekemiset juuri hetkauttanut. Hän tuntui kestävän kuumuuden koko porukan parhaiten. Olin selkeästi nopeampi yöluupilla mutta se ei kertonut muuta kuin sen, että meillä on eri taktiikat. Onneksi oma olo oli koko kisan vahvimpia. Neste ja energiatasapaino oli kohdillaan ja muiden keskeyttämiset toi vinksahtaneesti lisää voimia. Tiesin että saan vedettyä tarvittaessa yön hyvin. Päiväluuppi jännitti hieman. Edellispäivän ongelmat muistuivat mieleen jos päivästä tulisi taas kuuma. Näytti siltä että päivään mentäisiin. Koitin olla kannustava mutta muuten keskittyä vain omaan tekemiseen. Se unohtui hetkeksi, kun muistaakseni kierros 31 Kati oli kääntöpaikalla aika tasan 30min kohdalla. Arvelin että on erittäin hankala saada paluu hoidettua tarvittavassa ajassa. Huollossa aloin jo miettimään kisan jälkeisiä asioita aivan turhaan. Kun Kati kaarsi huoltoon hyvissä ajoin, tuli mulle kiire vaihtaa uudelleen asfalttitossut jalkaan. Tunsin itseni idiootiksi. Seuraavan kierroksen alun jouduin tosissaan kääntämään jo mielessäni loppuneen kisan uudelleen siihen, ettei se loppuisi vielä pitkään aikaan. Onneksi sain tilanteeni uudelleen haltuun ja jatkoimme vielä muutaman kierroksen. Asennoiduin jo hoitamaan päiväkierroksia ja koitin tankata riittävästi ettei se jäisi energioista kiinni. Jalat toimivat hienosti vaikka olivatkin hieman jäykät ja polvissa oli sama särky. Kierroksella 33 katsoin jälleen ettei katilla ollut käännössä paljoa aikaa. Paluu oli kuitenkin noin 2min nopeampi, joten päivään mentäisiin. Kierroksen jälkeen päädyin tankkaamaan normaaliin tapaan sen reilun 10min ajan. Ihmiset kuikuilivat polun päähän odottaen. Viimeisen minuutin lähestyessä hämmennys nousi, kun valoa ei tuntunut näkyvän. Vihdoin valon ilmestyessä esiin, oli liian myöhäistä. Epäusko valtasi mielen, harmituskin toisen epäonnesta. Mutta toisaalta helpotus. Tiketti bigsiin oli hyppysissä.📷@juupek#nuuksiobackyardultra”

632 Likes, 19 Comments – Juha Jumisko (@juhajumisko) on Instagram: “Tiivis kisaraportti 2/2 @nuuksiobackyardultrarace Kati Ahokas oli vetänyt koko päivän …

631 Likes, 19 Comments – Juha Jumisko (@juhajumisko) on Instagram: “Tiivis kisaraportti 2/2 @nuuksiobackyardultraraceKati Ahokas oli vetänyt koko päivän tasaisesti ja ilmeettömästi. Vaihdoin muutaman sanan hänen kanssaan polkuluupilla. Vaikkei vuosien kokemusta vielä ollutkaan, hän vaikutti jotenkin vahvalta ja siltä ettei muiden tekemiset juuri hetkauttanut. Hän tuntui kestävän kuumuuden koko porukan parhaiten. Olin selkeästi nopeampi yöluupilla mutta se ei kertonut muuta kuin sen, että meillä on eri taktiikat. Onneksi oma olo oli koko kisan vahvimpia. Neste ja energiatasapaino oli kohdillaan ja muiden keskeyttämiset toi vinksahtaneesti lisää voimia. Tiesin että saan vedettyä tarvittaessa yön hyvin. Päiväluuppi jännitti hieman. Edellispäivän ongelmat muistuivat mieleen jos päivästä tulisi taas kuuma. Näytti siltä että päivään mentäisiin. Koitin olla kannustava mutta muuten keskittyä vain omaan tekemiseen. Se unohtui hetkeksi, kun muistaakseni kierros 31 Kati oli kääntöpaikalla aika tasan 30min kohdalla. Arvelin että on erittäin hankala saada paluu hoidettua tarvittavassa ajassa. Huollossa aloin jo miettimään kisan jälkeisiä asioita aivan turhaan. Kun Kati kaarsi huoltoon hyvissä ajoin, tuli mulle kiire vaihtaa uudelleen asfalttitossut jalkaan. Tunsin itseni idiootiksi. Seuraavan kierroksen alun jouduin tosissaan kääntämään jo mielessäni loppuneen kisan uudelleen siihen, ettei se loppuisi vielä pitkään aikaan. Onneksi sain tilanteeni uudelleen haltuun ja jatkoimme vielä muutaman kierroksen. Asennoiduin jo hoitamaan päiväkierroksia ja koitin tankata riittävästi ettei se jäisi energioista kiinni. Jalat toimivat hienosti vaikka olivatkin hieman jäykät ja polvissa oli sama särky. Kierroksella 33 katsoin jälleen ettei katilla ollut käännössä paljoa aikaa. Paluu oli kuitenkin noin 2min nopeampi, joten päivään mentäisiin. Kierroksen jälkeen päädyin tankkaamaan normaaliin tapaan sen reilun 10min ajan. Ihmiset kuikuilivat polun päähän odottaen. Viimeisen minuutin lähestyessä hämmennys nousi, kun valoa ei tuntunut näkyvän. Vihdoin valon ilmestyessä esiin, oli liian myöhäistä. Epäusko valtasi mielen, harmituskin toisen epäonnesta. Mutta toisaalta helpotus. Tiketti bigsiin oli hyppysissä.📷@juupek#nuuksiobackyardultra”

Tämä Persetemppelin pyhä puhdistava riitti auttaa meitä …

Seuratkaa Ultramessiasta on Instagram: “Tämä Persetemppelin pyhä puhdistava riitti auttaa meitä jättämään taaksemme lihallisen ihmisen ja nousemaan ylös korotettuina polkujuoksijoina. #persetemppeli #beerwaytohell #verttiitailepo”

99 Likes, 7 Comments – Seuratkaa Ultramessiasta (@ultramessias) on Instagram: “Tämä Persetemppelin pyhä puhdistava riitti … Kati Ahokas vähät välitti.

99 Likes, 7 Comments – Seuratkaa Ultramessiasta (@ultramessias) on Instagram: “Tämä Persetemppelin pyhä puhdistava riitti auttaa meitä jättämään taaksemme lihallisen ihmisen ja nousemaan ylös korotettuina polkujuoksijoina. #persetemppeli #beerwaytohell #verttiitailepo”

Herätkää kansa! Kuka meistä on muka suurempi … – Instagram

Seuratkaa Ultramessiasta Instagramissa : “Herätkää kansa! Kuka meistä on muka suurempi kuin Ultramessias!#ultrajuoksu #trailrunning #polkujuoksu #ultrarunning”

Follow. 2,035 views. ultramessias Profetia on käynyt toteen, Juha Jumisko on voittanut @nuuksiobackyardultrarace n. Kati Ahokas vähät välitti.

132 Likes, 1 Comments – Seuratkaa Ultramessiasta (@ultramessias) on Instagram: “Herätkää kansa! Kuka meistä on muka suurempi kuin Ultramessias!#ultrajuoksu #trailrunning #polkujuoksu #ultrarunning”

Mikael Heerman on Instagram: “Tänään ensimmäiset luukut …

Mikael Heerman on Instagram: “Tänään ensimmäiset luukut avattu @kati.ahokas tuomista joulukalentereista. Nam! #vegaanikalenteri #suklaa #joulukalenteri”

30.11.2020 — 59 Likes, 2 Comments – Mikael Heerman (@ultrastanleypark) on Instagram: “Tänään ensimmäiset luukut avattu @kati.ahokas tuomista …

59 Likes, 2 Comments – Mikael Heerman (@ultrastanleypark) on Instagram: “Tänään ensimmäiset luukut avattu @kati.ahokas tuomista joulukalentereista. Nam! #vegaanikalenteri #suklaa #joulukalenteri”

Aleksi Ahokas on Instagram: “Aku Kati, 2019.”

Aleksi Ahokas on Instagram: “Aku ❤ Kati, 2019.”

81 Likes, 9 Comments – Aleksi Ahokas (@siraksu) on Instagram: “Aku ❤ Kati, 2019.”

81 Likes, 9 Comments – Aleksi Ahokas (@siraksu) on Instagram: “Aku ❤ Kati, 2019.”

Polkujuoksuprofiili Kati Ahokas – Trailrunning Finland

10.8.2020 — Kati Ahokas tuli laajemmalle polkujuoksupiirille tutuksi viimeistään Nuuksio Backyard Ultrasta, jossa Kati laittoi tiukasti kampoihin …

Polkujuoksuprofiili-arkiv – Trailrunning Finland

Kati Ahokas tuli laajemmalle polkujuoksupiirille tutuksi viimeistään Nuuksio Backyard Ultrasta, jossa Kati laittoi … Instagram feedin (@saarapaatal.

Keywords: kati ahokas instagram