Kerttu kotakorpi instagram

Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) • Instagram photos and …

30.5k Followers, 828 Following, 650 Posts – See Instagram photos and videos from Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi)

Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) • Instagram photos and …

30.3k followers, 828 following, 649 posts – see Instagram photos and videos …

Niin kuinka innoissaan meteorologi voi olla ensilumesta? 🌨️

Kerttu Kotakorpi Instagramissa : “Niin kuinka innoissaan meteorologi voi olla ensilumesta? 🤔 🌨️”

629 Likes, 27 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Niin kuinka innoissaan meteorologi voi olla ensilumesta? 🌨️”

629 Likes, 27 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Niin kuinka innoissaan meteorologi voi olla ensilumesta? 🤔 🌨️”

Kerttu Kotakorpi on Instagram

Kerttu Kotakorpi on Instagram: “Mikäs sen mukavampaa kun marraskuun harmaudessa muistella helteistä heinäkuuta.@meidanfestivaali kutsui minut puhumaan ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista Tuusulanjärveen tulevaisuudessa. Kiinnostava, mutta myös surullinen aihe – monenkaan järven tulevaisuus Suomessa ei näytä kovin kirkkaalta. Se antaa lisää pontta tehdä työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja Suomen luonnon tilan parantamiseksi. 💪Kuva: Maarit Kytöharju, Our festival”

2322 Likes, 44 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Mikäs sen mukavampaa kun marraskuun harmaudessa muistella helteistä heinäkuuta.

2,320 Likes, 44 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Mikäs sen mukavampaa kun marraskuun harmaudessa muistella helteistä heinäkuuta.@meidanfestivaali kutsui minut puhumaan ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista Tuusulanjärveen tulevaisuudessa. Kiinnostava, mutta myös surullinen aihe – monenkaan järven tulevaisuus Suomessa ei näytä kovin kirkkaalta. Se antaa lisää pontta tehdä työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja Suomen luonnon tilan parantamiseksi. 💪Kuva: Maarit Kytöharju, Our festival”

Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) • Instagram-foto’s en -video’s

Tietokirjailija ja meteorologi Ylellä @ylesaa 🌦️ @yleuutiset @ylenaamu ⏰

Kerttu Kotakorpi on Instagram: “Kun tuuli puhaltaa raikkaasti …

2982 Likes, 113 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Kun tuuli puhaltaa raikkaasti mereltä ja aurinko paistaa, niin mikä voisi olla …

Yritin sulautua seinään, mutta ei ihan onnistunut. – Instagram

2733 Likes, 123 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Yritin sulautua seinään, mutta ei ihan onnistunut.

Kerttu Kotakorpi on Instagram: “Hyvää huomenta! Pitkästä …

5669 Likes, 147 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Hyvää huomenta! Pitkästä aikaa olen Ylen aamussa ja vuoroon on tullut uusi …

Kerttu Kotakorpi on Instagram: “Täällä ollaan valmiina illan …

Kerttu Kotakorpi on Instagram: “Täällä ollaan valmiina illan lähetyksiin! 📺 Kiinnostaako ketään missä säässä joulua odotetaan? 🤔”

757 Likes, 47 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Täällä ollaan valmiina illan lähetyksiin! Kiinnostaako ketään missä säässä …

754 Likes, 47 Comments – Kerttu Kotakorpi (@kerttukotakorpi) on Instagram: “Täällä ollaan valmiina illan lähetyksiin! 📺 Kiinnostaako ketään missä säässä joulua odotetaan? 🤔”

Keywords: kerttu kotakorpi instagram