Kirsi aaltola instagram

Kirsi Aaltola (@kirsiaaltola) • Instagram photos and videos

Kirsi Aaltola. Working as director of international programs (good governance). Interested in tech, expertise & skills. & @beachhubfinland.

VTT on Instagram: “Meidän ensimmäiset virtuaalikahvit …

VTT on Instagram: “Meidän ensimmäiset virtuaalikahvit pidettiin mahtavalla porukalla, kiitos keskustelusta Kirsi Aaltola, Aku Karvinen ja Ali Harlin ☕️! Kannattaa katsoa Akun simulaatiot siitä, miten virus leviää ilmassa ja kuulla tutkijoiden vinkit suojautumiseen 👉vttvirtualcoffee.fi 😷#koronafi #covid19fi #tiede #vttpeople #pysykotona #suojaimet”

Meidän ensimmäiset virtuaalikahvit pidettiin mahtavalla porukalla, kiitos keskustelusta Kirsi Aaltola, Aku Karvinen ja.

71 Likes, 1 Comments – VTT (@vttfinland) on Instagram: “Meidän ensimmäiset virtuaalikahvit pidettiin mahtavalla porukalla, kiitos keskustelusta Kirsi Aaltola, Aku Karvinen ja Ali Harlin ☕️! Kannattaa katsoa Akun simulaatiot siitä, miten virus leviää ilmassa ja kuulla tutkijoiden vinkit suojautumiseen 👉vttvirtualcoffee.fi 😷#koronafi #covid19fi #tiede #vttpeople #pysykotona #suojaimet”

Kirsi Ylijoki (@kirsiylijoki) • Instagram photos and videos

My ONLY IG account! Actress. Singer @cherryandthevipers Countryside life with my cats. I❤️ nature,hippie spirit, rock music☀️ · 1,639 posts · 13K followers.

Kirsi (@saimaan_lumoissa) • Instagram photos and videos

13.9k Followers, 1105 Following, 10.5k Posts – See Instagram photos and videos from Kirsi (@saimaan_lumoissa)

Kirsi Aaltola (@KirsiAaltola) / Twitter

Melkoinen signaali tuesta ja rohkeudesta Moskovaan. Samalla yhdysvaltalaisille presidentin toimintakyvystä. 45. 57. 2,961. Kirsi Aaltola Retweeted.

Rantaleijona Mika Aaltola repäisi uimakuvalla – Seiska

Rantaleijona Mika Aaltola repäisi uimakuvalla – vierellään viehättävä Kirsi-vaimo | Seiska

25.5.2022 — … Aaltola repäisi uimakuvalla – vierellään viehättävä Kirsi-vaimo … Instagram-tilillään kahden kuvan päivityksen, jossa hän paljasti …

Mika Aaltola löysi Geo-vauvan kanssa aivan … – Ilta-Sanomat

Mika Aaltola löysi Geo-vauvan kanssa aivan uuden puolen itsestään – Kotimaa – Ilta-Sanomat

16.7.2022 — Mika Aaltola jakaa perheensä kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo esimerkiksi Instagram-tilillään, että Kirsi Aaltola väitteli …

Mika Aaltola on tullut viimeistään tämän kevään aikana tutuksi monelle suomalaiselle, kun hän on ollut televisiossa harva se ilta kommentoimassa maailmanpolitiikkaa ja Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Kotonakin riittää tehtävää, sillä perheessä on pieni lapsi.

Mika Aaltola julkaisi herkän joulukuvan: ”Pappa, isä ja poika”

23.12.2022 — Mika ja Kirsi Aaltola Iltalehden haastattelussa Linnan juhlissa 2022. … Aaltola julkaisi Instagram-tilillään herkän yhteiskuvan perheensä …

Mika Aaltolasta tuli isä! Perhekuva täynnä rakkautta – Anna

Ulkopoliittisen instituutin johtajan Mika Aaltolan, 52, ja hänen vaimonsa Kirsi Aaltolan vauva on syntynyt. Mika julkisti uutisen eilen Twitterissä …

Keywords: kirsi aaltola instagram