Maria nordin instagram

Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) • Instagram photos …

34k Followers, 745 Following, 3675 Posts – See Instagram photos and videos from Maria Nordin (@marianordin.freetoheal)

Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) • Instagram photos …

Founder of @freetoheal_method® & @soposoap Your Brain Re-Wiring & Healing …

Maria Nordin on Instagram: “Sanoin ”Tervetuloa elämä”. Ja …

6449 Likes, 479 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Sanoin ”Tervetuloa elämä”. Ja syksyllä joku laskeutui minuun.

Joskus sattuu ja sitten lohdutetaan. Sillä miten lapselle puhuu …

Maria Nordin Instagramissa : “Joskus sattuu ja sitten lohdutetaan. Sillä miten lapselle puhuu kun pipi sattuu, voi vaikuttaa tosi paljon parantumiseen ja jopa siihen miten lapsi tulevaisuudessa elämässään toimii vastoinkäymisissä.Itse koen, että on tärkeä antaa lapsen kokea kipu, eikä kieltää sitä. Eli pyrin olemaan myötätuntoisesti mukana lapsen kokemuksessa. Kun lasta sattuu (tietenkin tutkin mitä kävi ja tarvitseeko ”oikeaa” hoitoa), keskityn siihen että itse pysyn hetken täysin läsnä ja tyynenä. Jos vanhempi hätääntyy, aistii lapsi sen heti ja heijastaa vanhemman tuskaa omansa lisäksi. Hätätilassa kehon parantumismekanismit ei pääse toimimaan optimaalisesti. Ja kivun tuntemuskin on silloin vahvempi.Sen lisäksi että pyrin tyyneyteen, kiinnitän huomiota siihen millaisia sanoja valitsen. Esimerkiksi ”Sattuuko vielä paljon?” ja ”Tuntuuko jo vähän paremmalta?” sisältää saman viestin mutta vaikuttaa mieleen aivan eri tavoin, ja sen kautta myös paranemiseen. ”Sattuuko vielä paljon” suuntaa huomion kipuun ja ”Tuntuuko jo paremmalta” suuntaa lapsen huomion parantumiseen. Sanoilla on mahtava voima!Lapsuudesta muistan myös tärkeinä paranemislorut, joista itselleni tärkein on espanjankielinen ”Cura cura sana, culito de rana, si no te curaras hoy te curaras mañana”.🐸📷 @nanna.koo”

1103 Likes, 9 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Joskus sattuu ja sitten lohdutetaan. Sillä miten lapselle puhuu kun pipi …

1,104 Likes, 9 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Joskus sattuu ja sitten lohdutetaan. Sillä miten lapselle puhuu kun pipi sattuu, voi vaikuttaa tosi paljon parantumiseen ja jopa siihen miten lapsi tulevaisuudessa elämässään toimii vastoinkäymisissä.Itse koen, että on tärkeä antaa lapsen kokea kipu, eikä kieltää sitä. Eli pyrin olemaan myötätuntoisesti mukana lapsen kokemuksessa. Kun lasta sattuu (tietenkin tutkin mitä kävi ja tarvitseeko ”oikeaa” hoitoa), keskityn siihen että itse pysyn hetken täysin läsnä ja tyynenä. Jos vanhempi hätääntyy, aistii lapsi sen heti ja heijastaa vanhemman tuskaa omansa lisäksi. Hätätilassa kehon parantumismekanismit ei pääse toimimaan optimaalisesti. Ja kivun tuntemuskin on silloin vahvempi.Sen lisäksi että pyrin tyyneyteen, kiinnitän huomiota siihen millaisia sanoja valitsen. Esimerkiksi ”Sattuuko vielä paljon?” ja ”Tuntuuko jo vähän paremmalta?” sisältää saman viestin mutta vaikuttaa mieleen aivan eri tavoin, ja sen kautta myös paranemiseen. ”Sattuuko vielä paljon” suuntaa huomion kipuun ja ”Tuntuuko jo paremmalta” suuntaa lapsen huomion parantumiseen. Sanoilla on mahtava voima!Lapsuudesta muistan myös tärkeinä paranemislorut, joista itselleni tärkein on espanjankielinen ”Cura cura sana, culito de rana, si no te curaras hoy te curaras mañana”.🐸📷 @nanna.koo”

Maria Nordin on Instagram: “Saa kritisoida. Kiitos …

799 Likes, 113 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Saa kritisoida. Kiitos kannustustulvasta!!!”

Mitä raha on??? Varmasti todella moni ollut epäuskoisena …

Maria Nordin on Instagram: “Mitä raha on??? Varmasti todella moni ollut epäuskoisena saman kysymyksen äärellä, kun tulovirrat näyttävät tyrehtyvän.Meilläkin isoin osa perheen elinkeinosta on tauolla. Se pysäyttää.Tämä kriisi auttaa näkemään tässäkin totuuden, joka tavallisesti on jäänyt piiloon. Nimittäin rahaa ei ole olemassa!Näyttää kyllä siltä että raha on todellista. Näin on vain siksi että me kaikki uskomme ja luotamme siihen. Olipa kyse oravannahkoista tai numeroista näytöllä, kyse on illuusiosta, kuvitelmasta.Tuon tarinan ulkopuolella ei ole olemassa mitään rahaa!Raha on luottamuksen energiaa. Kun pelko valtaa, luottamus katoaa. Energiavirrat tyrehtyvät.Mutta mitä jos nousisimme ohjelmointimme yläpuolelle ja tuntisimme luottamusta ja turvaa tilanteesta huolimatta? Elämä kantaa, se haluaa elää, kasvaa ja kokea. Luonto tarjoaa meille kaikkea yltäkylläisesti jos opimme kuulemaan sen viestin, elämään ja parantumaan niin että lisäämme harmoniaa. Sen sijaan että tuhoamme lisää.Tuo luottamuksen energia on totisesti väkevää, kun se on kerran kyennyt luomaan illuusion rahajärjestelmästä.On hyvin mahdollista että tämä kriisi muuttaa jopa sen miten suhtaudumme rahaan. Nyt voimme valita. Uskommeko tuohon tarinaan? Millaisen tarinan luomme?”

628 Likes, 75 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Mitä raha on??? Varmasti todella moni ollut epäuskoisena saman kysymyksen …

628 Likes, 75 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Mitä raha on??? Varmasti todella moni ollut epäuskoisena saman kysymyksen äärellä, kun tulovirrat näyttävät tyrehtyvän.Meilläkin isoin osa perheen elinkeinosta on tauolla. Se pysäyttää.Tämä kriisi auttaa näkemään tässäkin totuuden, joka tavallisesti on jäänyt piiloon. Nimittäin rahaa ei ole olemassa!Näyttää kyllä siltä että raha on todellista. Näin on vain siksi että me kaikki uskomme ja luotamme siihen. Olipa kyse oravannahkoista tai numeroista näytöllä, kyse on illuusiosta, kuvitelmasta.Tuon tarinan ulkopuolella ei ole olemassa mitään rahaa!Raha on luottamuksen energiaa. Kun pelko valtaa, luottamus katoaa. Energiavirrat tyrehtyvät.Mutta mitä jos nousisimme ohjelmointimme yläpuolelle ja tuntisimme luottamusta ja turvaa tilanteesta huolimatta? Elämä kantaa, se haluaa elää, kasvaa ja kokea. Luonto tarjoaa meille kaikkea yltäkylläisesti jos opimme kuulemaan sen viestin, elämään ja parantumaan niin että lisäämme harmoniaa. Sen sijaan että tuhoamme lisää.Tuo luottamuksen energia on totisesti väkevää, kun se on kerran kyennyt luomaan illuusion rahajärjestelmästä.On hyvin mahdollista että tämä kriisi muuttaa jopa sen miten suhtaudumme rahaan. Nyt voimme valita. Uskommeko tuohon tarinaan? Millaisen tarinan luomme?”

Treenaan säännöllisesti isoilla painoilla ja kunnon … – Instagram

1635 Likes, 31 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Salaisuuteni: Treenaan säännöllisesti isoilla painoilla ja kunnon sykkeillä …

Maria Nordin on Instagram: “Helsingin Sanomat soitti. Tekevät …

1577 Likes, 126 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Helsingin Sanomat soitti. Tekevät juttua minusta.

Maria Nordin on Instagram: “Maailma on täynnä rakkautta, se …

Maria Nordin Instagramissa : “Maailma on täynnä rakkautta, se odottaa että saisi antaa sen juuri SINULLE. Kukka rakastaa sinua, kun annat sille huomiosi. On sinun vastuulla ottaa se vastaan.✨The flower loves you when you give it attention. Eckhart Tolle.#hibiscus”

404 Likes, 2 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Maailma on täynnä rakkautta, se odottaa että saisi antaa sen juuri SINULLE.

404 Likes, 2 Comments – Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on Instagram: “Maailma on täynnä rakkautta, se odottaa että saisi antaa sen juuri SINULLE. Kukka rakastaa sinua, kun annat sille huomiosi. On sinun vastuulla ottaa se vastaan.✨The flower loves you when you give it attention. Eckhart Tolle.#hibiscus”

Keywords: maria nordin instagram, instagram maria nordin