Mitäs meille instagram

festivaali (@mitasmitasmitas) • Instagram photos and videos

Mitäs Mitäs Mitäs 2023 14.-16.7.2023 K-18. A communal celebration of creativity. Festival of alternative music and multidisciplinary arts.

Mitäs meille muuta, ku hyvää. ✌️Täälä me vaan. – Instagram

Asikaine on Instagram: “Mitäs meille muuta, ku hyvää. ✌️Täälä me vaan.”

6.10.2020 — 392 Likes, 2 Comments – Asikaine (@asikaisen) on Instagram: “Mitäs meille muuta, ku hyvää. ✌️Täälä me vaan.”

392 Likes, 2 Comments – Asikaine (@asikaisen) on Instagram: “Mitäs meille muuta, ku hyvää. ✌️Täälä me vaan.”

Mitäs meille kuulukaan? – Instagram

32 Likes, 1 Comments – Wepuliini ja Ansu (@casanova_and_ladies) on Instagram: “Mitäs meille kuulukaan? Eipäs ole pitkään aikaan tullut kirjoiteltua tänne …

Mitä ne meistä ajattelee? – Instagram

1530 Followers, 345 Following, 595 Posts – See Instagram photos and videos from Mitä ne meistä ajattelee? (@mita_ne_meista_ajattelee)

JALKAHOITOLA ELOISA Jalkahoito | Hieronta – Instagram

29 Likes, 2 Comments – JALKAHOITOLA ELOISA Jalkahoito | Hieronta | Kauneudenhoito (@jalkahoitola_eloisa) on Instagram: “Mitäs posti meille tällä kertaa …

Kuohijoen kylä on Instagram: “Mitäs laatikoita nyt meille …

kuohijoki Mitäs laatikoita nyt meille kyläyhdistykselle saapuikaan? ✨ No tietenkin #kuohijoki2022 -kalenterit! Kotimaista.

festivaali on Instagram: “Meillä on sauna ja iso uima-allas …

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali on Instagram: “Meillä on sauna ja iso uima-allas (naturel)!Kuvassa @lulupalomusic uimassa 2018 Mitäksillä. #mitäs2019 #mitäsmitäsmitäs”

66 Likes, 0 Comments – Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali (@mitasmitasmitas) on Instagram: “Meillä on sauna ja iso uima-allas (naturel)!

66 Likes, 0 Comments – Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali (@mitasmitasmitas) on Instagram: “Meillä on sauna ja iso uima-allas (naturel)!Kuvassa @lulupalomusic uimassa 2018 Mitäksillä. #mitäs2019 #mitäsmitäsmitäs”

Iris Optikko on Instagram

Iris Optikko on Instagram: “Mitäs tykkäätte @irinakdesign meille tekemistä lahjakorteista? Jos joku läheisistänne kaipaa parempaa näkemistä, tässä voisi olla mieluinen lahjavaihtoehto.Vad tycker ni om våra nya presentkort från @irinakdesign? Kanske nån av era kära och nära behöver bättre syn som present?#näköasiantuntija #synspecialist”

39 Likes, 1 Comments – Iris Optikko (@irisoptikkofi) on Instagram: “Mitäs tykkäätte @irinakdesign meille tekemistä lahjakorteista?

39 Likes, 1 Comments – Iris Optikko (@irisoptikkofi) on Instagram: “Mitäs tykkäätte @irinakdesign meille tekemistä lahjakorteista? Jos joku läheisistänne kaipaa parempaa näkemistä, tässä voisi olla mieluinen lahjavaihtoehto.Vad tycker ni om våra nya presentkort från @irinakdesign? Kanske nån av era kära och nära behöver bättre syn som present?#näköasiantuntija #synspecialist”

Tänään saatiin ihana @tiina_hovatta meille hommiin ja mitäs …

73 Likes, 1 Comments – Palveleva vaatekauppa (@muotitalopuki) on Instagram: “Tänään saatiin ihana @tiina_hovatta meille hommiin ja mitäs siitä syntyikään.

AINO ROUHIAINEN on Instagram: “Mitä meille kuuluu? Päivät …

AINO ROUHIAINEN on Instagram: “Mitä meille kuuluu? ⠀⠀Päivät ja viikot tuntuvat menevän vauhdilla eteenpäin ja vaikka tässä lomalla ollaan, ei tekemisestä ole ollut todellakaan pulaa. Välillä mietin, että pitäiskö tässä yrittää ottaa enemmän iisisti, mutta sitten toisaalta oon sellainen joka tykkää, että on ohjelmaa ja rutiineja. Toki vauvan kanssa eläminen ja oleminen vaatii aikataulutusta ja rutiineja. Päivät rakentuu pitkälti sen ympärille, että mini syö ja nukkuu riittävästi. 😊 ⠀⠀Vauvoista mulla ei ole kokemusta entuudestaan, mutta tuntuu että Olivia on kyllä harvinaisen letkeä tyyppi. Nauraa paljon ja itkee vähän, tai sanotaanko että aiheesta 😁 (esim jos äiti viipyy liian pitkään jumpassa). Minin lempipuuhaa on istua sitterissä ja katsoa kun äiti suunnittelee uusia jumppia ja askelsarjoa, sitä hän jaksaa tehdä tuntikaupalla kyllästymättä. Tyttö rakastaa musiikkia ja liikettä! 🎶🎵🤸🏻‍♀️⠀⠀Viime viikolla meillä oli tiheän imun kausi, joka kesti tasan viikon verran. Alkoi ihan yllättäen ja loppui kuin seinään. Koko viime viikko menikin vähintään 2 tunnin ruokailuväleillä vuorokauden ympäri. Yöt ei siis ollut mitään herkkua, mutta ei se nyt loppupeleissä niin kamalaakaan ole. Ainakaan näin jälkikäteen. 😂🙈 Tällä viikolla ollaankin (näillä näkymin) palattu normaaliin unirytmiin! ⠀⠀Tänään meillä oli 3 kk neuvola ja mini sai ensimmäiset rokotuspiikit molempiin reisiin. Ekasta piikistä nauroi vaan, mutta tokasta piti vuodattaa muutama kyynel. ☹️ Toivotaan, ettei suurempia oireita ilmesty päivän aikana! Viiden kilon rajapyykki jäi vielä saavuttamatta hyvästä ruokahalusta huolimatta, mutta alusta saakka pieni ja siro vauva kasvaa kuitenkin omassa tahdissaan kivasti. Ei ole paljon tarvinut vaatekokoja muuttaa vielä tämän kolmen kuukauden aikana. 😆⠀⠀Oon tainnut mainita aiemminkin, mutta oon viihtynyt niin hyvin tässä elämäntilanteessa että oon jo suunnitellut kevään kuvioita ja miten voisin olla lapsen kanssa mahdollisimman pitkään kotona. 😅 Onneksi mun työkuvioita pystyy hoitaa myös kotoa käsin, joten katsotaan mitä keksin!”

428 Likes, 11 Comments – AINO ROUHIAINEN (@ainorouhiainen) on Instagram: “Mitä meille kuuluu? ⠀ ⠀ Päivät ja viikot tuntuvat menevän vauhdilla eteenpäin ja …

428 Likes, 11 Comments – AINO ROUHIAINEN (@ainorouhiainen) on Instagram: “Mitä meille kuuluu? ⠀⠀Päivät ja viikot tuntuvat menevän vauhdilla eteenpäin ja vaikka tässä lomalla ollaan, ei tekemisestä ole ollut todellakaan pulaa. Välillä mietin, että pitäiskö tässä yrittää ottaa enemmän iisisti, mutta sitten toisaalta oon sellainen joka tykkää, että on ohjelmaa ja rutiineja. Toki vauvan kanssa eläminen ja oleminen vaatii aikataulutusta ja rutiineja. Päivät rakentuu pitkälti sen ympärille, että mini syö ja nukkuu riittävästi. 😊 ⠀⠀Vauvoista mulla ei ole kokemusta entuudestaan, mutta tuntuu että Olivia on kyllä harvinaisen letkeä tyyppi. Nauraa paljon ja itkee vähän, tai sanotaanko että aiheesta 😁 (esim jos äiti viipyy liian pitkään jumpassa). Minin lempipuuhaa on istua sitterissä ja katsoa kun äiti suunnittelee uusia jumppia ja askelsarjoa, sitä hän jaksaa tehdä tuntikaupalla kyllästymättä. Tyttö rakastaa musiikkia ja liikettä! 🎶🎵🤸🏻‍♀️⠀⠀Viime viikolla meillä oli tiheän imun kausi, joka kesti tasan viikon verran. Alkoi ihan yllättäen ja loppui kuin seinään. Koko viime viikko menikin vähintään 2 tunnin ruokailuväleillä vuorokauden ympäri. Yöt ei siis ollut mitään herkkua, mutta ei se nyt loppupeleissä niin kamalaakaan ole. Ainakaan näin jälkikäteen. 😂🙈 Tällä viikolla ollaankin (näillä näkymin) palattu normaaliin unirytmiin! ⠀⠀Tänään meillä oli 3 kk neuvola ja mini sai ensimmäiset rokotuspiikit molempiin reisiin. Ekasta piikistä nauroi vaan, mutta tokasta piti vuodattaa muutama kyynel. ☹️ Toivotaan, ettei suurempia oireita ilmesty päivän aikana! Viiden kilon rajapyykki jäi vielä saavuttamatta hyvästä ruokahalusta huolimatta, mutta alusta saakka pieni ja siro vauva kasvaa kuitenkin omassa tahdissaan kivasti. Ei ole paljon tarvinut vaatekokoja muuttaa vielä tämän kolmen kuukauden aikana. 😆⠀⠀Oon tainnut mainita aiemminkin, mutta oon viihtynyt niin hyvin tässä elämäntilanteessa että oon jo suunnitellut kevään kuvioita ja miten voisin olla lapsen kanssa mahdollisimman pitkään kotona. 😅 Onneksi mun työkuvioita pystyy hoitaa myös kotoa käsin, joten katsotaan mitä keksin!”

Keywords: mitäs meille instagram