Nainen poliisi ja taksi

Nainen, poliisi ja taksi – Wikipedia

Nainen, poliisi ja taksi on Leo Jokelan esittämä humoristinen musiikkikappale, joka julkaistiin vuonna 1970 singlenä kappaleen ”Nuoret radikaalit” kanssa.

Kasmir – Nainen, poliisi ja taksi | Elämäni Biisi – Yle Areena

Kasmir – Nainen, poliisi ja taksi | Elämäni Biisi | Yle Areena

31.10.2020 — Kasmir – Nainen, poliisi ja taksi. 2 min kisailumusiikkihyväntuulinen. Leo Jokelan jäljissä kyytiä kaipailee Kasmir!

Leo Jokelan jäljissä kyytiä kaipailee Kasmir! Jari Tervon valinta Vexi Salmen tuotannosta.

Nainen, poliisi ja taksi – song and lyrics by Leo Jokela | Spotify

Listen to Nainen, poliisi ja taksi on Spotify. Leo Jokela · Song · 1998.

Nainen, poliisi ja taksi – song and lyrics by Leo Jokela – Spotify

Listen to Nainen, poliisi ja taksi on Spotify. Leo Jokela · Song · 2015.

Nainen, poliisi ja taksi – Fono.fi

Fono.fi – Äänitetietokanta

Nainen, poliisi ja taksi. (hae). Äänitteen nimi: Esittäjä(t):, Jokela, Leo (laulu). Raninen, Aarno (johtaja, orkesteri).

Nainen, poliisi ja taksi – Wikiwand

Nainen, poliisi ja taksi on Leo Jokelan esittämä humoristinen musiikkikappale, joka julkaistiin vuonna 1970 singlenä kappaleen ”Nuoret radikaalit” kanssa.

Nainen, poliisi ja taksi on Leo Jokelan esittämä humoristinen musiikkikappale, joka julkaistiin vuonna 1970 singlenä kappaleen ”Nuoret radikaalit” kanssa. Kappale on julkaistu myös 20 suosikkia -levysarjan Huumorimiehiä: Rotestilaulu -kokoelmalevyssä.

Nainen, poliisi ja taksi – Kaleva

Nainen, poliisi ja taksi | Kaleva

23.11.2005 — “Nainen, poliisi ja taksi – ei niitä koskaan tarvitessa nää”, lauloi Leo Jokela muinoin. Kalifornialaisen juhlijan kohdalla Jokelan visio …

“Nainen, poliisi ja taksi – ei niitä koskaan tarvitessa nää”, lauloi Leo Jokela muinoin. Kalifornialaisen juhlijan kohdalla Jokelan visio toteutui täydellisesti. Ja silloin kun niitä näkee, niin näkee väärin.

Leo Jokela – Nainen, poliisi ja taksi | Play on Anghami

Play and download Nainen, poliisi ja taksi by Leo Jokela – and other songs including Tenkka-tenkka-poo, Keltainen jäänsärkijä – Yellow Submarine, …

Keywords: nainen poliisi ja taksi