Niina kurkinen instagram

Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) • Instagram photos …

1922 Followers, 640 Following, 242 Posts – See Instagram photos and videos from Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen)

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “Luonnollinen kauneus …

258 Likes, 23 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Luonnollinen kauneus ei ole petollista. Luonnollinen kauneus on sitä, …

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “Ei ole olemassa vain …

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “Ei ole olemassa vain yhtä oikeaa. On olemassa ihmisiä, joita kohtaamme oppiaksemme jotain itsestämme. Ihmiset jotka ovat satuttaneet minua eniten, ovat opettaneet minulle eniten. Ei me opita paljoakaan silloin kun on hauskaa. Mutta niinä hetkinä kun olemme rikki, voi valokin päästä sisään. There is no one and only. The people we meet will teach us something we need to learn at that time. The people who hurt me most, taught me the most. We don’t learn when we are having fun.”But when we are cracked open, also the light can enter.” (Leonard Cohen)#consciousuncoupling #rakkaudenpsykologia #eroterapia”

81 Likes, 0 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Ei ole olemassa vain yhtä oikeaa. On olemassa ihmisiä, joita kohtaamme …

81 Likes, 0 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Ei ole olemassa vain yhtä oikeaa. On olemassa ihmisiä, joita kohtaamme oppiaksemme jotain itsestämme. Ihmiset jotka ovat satuttaneet minua eniten, ovat opettaneet minulle eniten. Ei me opita paljoakaan silloin kun on hauskaa. Mutta niinä hetkinä kun olemme rikki, voi valokin päästä sisään. There is no one and only. The people we meet will teach us something we need to learn at that time. The people who hurt me most, taught me the most. We don’t learn when we are having fun.”But when we are cracked open, also the light can enter.” (Leonard Cohen)#consciousuncoupling #rakkaudenpsykologia #eroterapia”

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “Hyvää vappua peoples …

Niina Kurkinen-Nyholm Instagramissa : “Hyvää vappua peoples! 🎉🎈🥂💙🇫🇮”

77 Likes, 3 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Hyvää vappua peoples! ”

77 Likes, 3 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Hyvää vappua peoples! 🎉🎈🥂💙🇫🇮”

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “ Et ole tehnyt tai …

65 Likes, 2 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: …

Bye bye Paradise. Hope to return one day to this … – Instagram

Niina Kurkinen-Nyholm Instagramissa : “Bye bye Paradise. Hope to return one day to this island of happiness 👙💕🏖️☀️😍”

83 Likes, 0 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Bye bye Paradise. Hope to return one day to this island of happiness …

83 Likes, 0 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Bye bye Paradise. Hope to return one day to this island of happiness 👙💕🏖️☀️😍”

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: ““Toista ei voi muuttaa …

Niina Kurkinen-Nyholm Instagramissa : ““Toista ei voi muuttaa”- on lause, jota on toistettu loputtomasti. Se on myös totta, ainakin juuri tuolla tavalla sanottuna. Mutta on yhtä lailla totta, että parisuhdetta voi muuttaa. Ja vielä tarkemmin, parisuhteen dynamiikkaa voi muuttaa.Ei ole tavallista, että pariterapiaan mennään sanomalla: “Nyt olen käyttäytynyt tyhmästi ja haluan korjata asian.” Ei, sinne mennään yleensä sen puoliskon aloitteesta, joka haluaisi, että kumppani olisi jotenkin erilainen. Avain muutokseen on kuitenkin itsellä, omassa käytöksessä. Kun muutat jotain itsessäsi, muutat omalta osaltasi toimimatonta dynamiikkaa. Jossain vaiheessa toisen on sopeuduttava tähän muutokseen muuttamalla myös jotain itsessään. #consciousuncoupling #eroterapia #rakkaudenpsykologia #parisuhteessa”

30 Likes, 2 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: ““Toista ei voi muuttaa”- on lause, jota on toistettu loputtomasti.

30 Likes, 2 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: ““Toista ei voi muuttaa”- on lause, jota on toistettu loputtomasti. Se on myös totta, ainakin juuri tuolla tavalla sanottuna. Mutta on yhtä lailla totta, että parisuhdetta voi muuttaa. Ja vielä tarkemmin, parisuhteen dynamiikkaa voi muuttaa.Ei ole tavallista, että pariterapiaan mennään sanomalla: “Nyt olen käyttäytynyt tyhmästi ja haluan korjata asian.” Ei, sinne mennään yleensä sen puoliskon aloitteesta, joka haluaisi, että kumppani olisi jotenkin erilainen. Avain muutokseen on kuitenkin itsellä, omassa käytöksessä. Kun muutat jotain itsessäsi, muutat omalta osaltasi toimimatonta dynamiikkaa. Jossain vaiheessa toisen on sopeuduttava tähän muutokseen muuttamalla myös jotain itsessään. #consciousuncoupling #eroterapia #rakkaudenpsykologia #parisuhteessa”

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “Kiitos @iltalehti, että …

Niina Kurkinen-Nyholm Instagramissa : “Kiitos @iltalehti, että sain kertoa siitä, miten sain muutettua ihmissuhteeni ja lopulta koko elämäni valmennuksen avulla. On/off suhteissa kipuilu sai lopun, kun sain tukea niiden syiden selvittämiseen.Thank you Iltalehti, for letting me tell how my relationships and finally my whole life changed with the help of coaching. On/off relationships finally became history when I got support finding the source of manifesting them. #rakkaudenpsykologia #cosnciousuncoupling #parisuhteessa https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/a4145895-3800-45cf-8300-ad352bd6566d”

109 Likes, 5 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Kiitos @iltalehti, että sain kertoa siitä, miten sain muutettua ihmissuhteeni …

109 Likes, 5 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Kiitos @iltalehti, että sain kertoa siitä, miten sain muutettua ihmissuhteeni ja lopulta koko elämäni valmennuksen avulla. On/off suhteissa kipuilu sai lopun, kun sain tukea niiden syiden selvittämiseen.Thank you Iltalehti, for letting me tell how my relationships and finally my whole life changed with the help of coaching. On/off relationships finally became history when I got support finding the source of manifesting them. #rakkaudenpsykologia #cosnciousuncoupling #parisuhteessa https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/a4145895-3800-45cf-8300-ad352bd6566d”

Niina Kurkinen-Nyholm on Instagram: “Naisiin kohdistuvan …

142 Likes, 8 Comments – Niina Kurkinen-Nyholm (@niinakurkinen) on Instagram: “Naisiin kohdistuvan ahdistelun on loputtava! Lehdissä on tänään tyypillinen …

Keywords: niina kurkinen instagram