Parhaat espanjalaiset Netflix-sarjat: Vuoden 2019 ja 2021 suosikit

Espanjalaiset sarjat ovat nousseet suuren suosion keskiöön viime vuosina, ja Netflix on ollut merkittävä tekijä tässä kehityksessä. Vuonna 2019 ja 2021 on julkaistu useita huippulaatuisia espanjalaisia sarjoja, jotka ovat keränneet valtavan fanikunnan ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa käymme läpi parhaat espanjalaiset Netflix-sarjat näiltä kahdelta vuodelta.

Vuosi 2019

Vuonna 2019 espanjalaisen Netflix-tarjonnan helmiä olivat muun muassa “La Casa de Papel” ja “Elite”.

“La Casa de Papel” tunnetaan myös englanninkielisellä nimellä “Money Heist” ja se kertoo tarinan joukosta rikollisia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat täydellisen ryöstön Espanjan kuninkaallisen rahapajan kassavaroille. Sarjan jännittävä juoni, monitahoiset hahmot ja intensiteetti ovat saaneet katsojat koukkuun ja nostaneet sarjan maailmanlaajuiseen suosioon.

Toinen suosittu sarja vuonna 2019 oli “Elite”. Se seuraa Las Encinas -nimisen yksityiskoulun opiskelijoita, joiden maailma järkkyy, kun kolme uutta opiskelijaa tulee mukaan. Näiden hahmojen välille syntyy valtavia ristiriitoja, ja tarina pursuaa draamaa, salaisuuksia ja käänteitä. “Elite” onkin kerännyt valtavan fanikunnan ympäri maailmaa.

Vuosi 2021

Vuonna 2021 espanjalaiset Netflix-sarjat jatkoivat laadukkaalla linjalla. Yksi suosituimmista sarjoista oli “Lupin”. Tämä ranskan-kielinen sarja kuitenkin sisältää myös espanjalaista osuutta. Sarja kertoo varkaasta nimeltä Assane Diop, joka ammentaa inspiraatiota 1900-luvun alun huijarista Arsène Lupinista. “Lupin” tarjoaa jännitystä, älykästä juonta ja huikeita käänteitä.

Toinen esille nouseva sarja vuonna 2021 oli “Sky Rojo”. Tämä sarja on samojen tekijöiden, Álex Pina ja Esther Martínez Lobato, käsialaa kuin “La Casa de Papel”. “Sky Rojo” kertoo kolmesta prostituoitusta, joiden on pakko paeta ja taistella elämästään rikollisten tappajien kynsistä. Sarjan nopeatempoiset jaksot, väkivalta ja vahvat naiset tekevät siitä koukuttavan ja ainutlaatuisen.

Yhteenveto

Espanjalaiset Netflix-sarjat ovat todella nousseet suureen suosioon viime vuosina, ja vuodet 2019 ja 2021 eivät ole olleet poikkeus. Sarjat kuten “La Casa de Papel”, “Elite”, “Lupin” ja “Sky Rojo” ovat tarjonneet katsojille jännitystä, draamaa, salaisuuksia ja älykästä juonta. Näiden sarjojen avulla espanjalainen televisiokulttuuri on saanut paljon ansaittua näkyvyyttä maailmalla.

Jos rakastat jännittäviä sarjoja, joissa on monitahoiset hahmot ja ainutlaatuinen tarina, niin nämä espanjalaiset Netflix-sarjat ovat ehdottomasti katsomisen arvoisia!

Artiklen Parhaat espanjalaiset Netflix-sarjat: Vuoden 2019 ja 2021 suosikit har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 42 anmeldelser