Pileetakki naiset

Pileetakki – Musta – NAISET | H&M FI

Naisten takit & bleiserit. Kevyet takit · Sadetakit · Nahkatakit.

Naisten takit & bleiserit – Zalando

Naisten takit & bleiserit | Zalando

Seurat · Lahjakortti · Myymälämme · 10 € alennus jokaista käytettyä 50 € kohden. Ehdot · Naiset Naisten vaatteet PITKÄHIHAISET …

Naisten takit & bleiserit | Ilmainen toimitus useimmille tilauksille* ja ilmainen palautus | Zalando

Fleecepaidat sivustolla stadium.fi

Pileetakki. Kappahl. 24 €. 79,99 €. Pehmeä ja mukava piletakki, jonka voi kääntää, niin että pilepuoli on sisäpuolella. Takin molemmilla Lue lisää.

Pileetakki | Valkoinen | Naiset – Kappahl

Naisten takit verkossa. Osta uusi takki, pitkätakki, toppa- tai tekoturkistakki helposti verkossa. Vuoratut takit ja takit talvelle, syksylle, …

Ulkoiluvaatteet naiset- pitkät takit, toppatakit, tekoturkistakit

Naisten uutuustakeissa pysyt tyylikkäästi lämpimänä. VERO MODAlta löydät toppatakit, villakangastakit, välikausitakit ja nahkatakit.

Naisten takit verkossa. Osta uusi takki, pitkätakki, toppa- tai tekoturkistakki helposti verkossa. Vuoratut takit ja takit talvelle, syksylle, keväälle ja kesälle.

Naisten takit | VERO MODA

Naisten takit ja bleiserit. Halusitpa pukeutumisellasi olla minimalisti, pidät runsaudesta, rakastat värejä ja kuvioita tai olet totaalisen yksinkertaisten …

Naisten uutuustakeissa pysyt tyylikkäästi lämpimänä. VERO MODAlta löydät toppatakit, villakangastakit, välikausitakit ja nahkatakit.

Takit naisille – Cubus

Tutustu laajaan valikoimaan naisten takkeja mm. Peak Performance, Helly Hansen, Halti, Didriksons, Haglöfs, Nike ja adidas ✓ Tilaa helposti netistä!

Naisten takit parhailta merkeiltä – Intersport

Naisten takit parhailta merkeiltä | Intersport

Naisten takit jokaisen makuun Itselle mieluisan takin löytäminen laajasta naisten takkien valikoimasta voi olla joskus haastavaa.

Tutustu laajaan valikoimaan naisten takkeja mm. Peak Performance, Helly Hansen, Halti, Didriksons, Haglöfs, Nike ja adidas ✓ Tilaa helposti netistä!

Naisten takit | Karkkainen.com verkkokauppa

Naisten takit jokaisen makuun

Itselle mieluisan takin löytäminen laajasta naisten takkien valikoimasta voi olla joskus haastavaa. Siksipä aivan aluksi kannattaa miettiä, millaisissa sääoloissa ja millaisissa tilaisuuksissa takkia tulee käyttämään. Mitä hintaluokkaa takin tulisi olla? Onko tuotemerkillä väliä?

Takki on tärkeä osa pukeutumista suurimman osan vuodesta. Kärkkäisen verkkokaupassa on helppo tutustua erilaisiin naisten takkien malleihin ja merkkeihin. Löydät moneen tyyliin ja vuodenaikaan sopivat naisten takit helposti ja edullisesti. Verkkokaupassamme on kauniita, tyylikkäitä ja monikäyttöisiä takkeja usealta tuotemerkiltä. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi Jacqueline de Youngilta, Skilalta, Luhdalta ja Brandtexilta. Näiden lisäksi tarjolla on useita muitakin merkkejä ja malleja.

Sääolot vaikuttavat takin valintaan
Takeissamme yhdistyy tyyli ja käytännöllisyys. Voit valita laajasta valikoimastamme tyylisi sopivan takin. Naisten takkivalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja sekä urheiluun, vapaa-aikaan että juhlavampiin tilaisuuksiin. Valikoimassa on muun muassa erilaiset talvitakit, bleiserit, liivit ja villakangastakit.

Erilaiset sääolot asettavat naisten takeille monia vaatimuksia materiaalin ja käytännöllisyyden suhteen. Kylmiä säitä varten parka- tai untuvatakki on hyvä valinta. Talvikeleihin vaihtoehdoissa on myös kevyttoppatakit ja villakangastakit. Kevään, kesän ja syksyn keleihin hyviä vaihtoehtoja ovat bleiserit ja liivit. Niitä on miellyttävää käyttää sekä sisällä että ulkona.

Monenlaisia vaihtoehtoja naisten takeissa
Suosituimpia naisten takkeja ovat nyt olleet Skilan, Luhdan ja Jacqueline de Youngin takit. Esimerkiksi Skilan parkatakissa on vettähylkivä ja tuulelta suojaava päällikangas. Takissa on etulistan alla vetoketjukiinnitys ja läppätaskuissa painonapit. Yksi suosituista naisten takeista on myös Luhdan parkatakki. Se sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin, sillä senkin materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi. Muita vaihtoehtoisia naisten parkatakkeja löytyy hyvin verkkokaupastamme.

Takkien tuotelapuissa ilmoitetaan usein takin vedenpitävyys pilareina. Ne kertovat sen, kuinka suuren määrän vettä takki kestää. Todella tiheä kalvo hylkii hyvin vettä, mutta ei välttämättä hengitä niin hyvin. Kun tuotteessa on vedenpitävyyden lisäksi hengittävä materiaali, se antaa takille erinomaisen lämmönsäätelyn ja on näin ollen miellyttävän tuntuinen päällä.

Naisten takkien D-mitoitus
Kattavasta naisten takkien valikoimastamme löytyy myös naisten takkien isot koot. Osassa malleista valittavana on naisten takin koko 52. Myös naisten takit D-mitoituksella on hyvin saatavilla: vaihtoehtoja on eri malleista ja tuotemerkeiltä.

Tutustu monipuoliseen takkivalikoimaamme ja löydä jokaiseen tyyliin, tilanteeseen ja vuodenaikaan sopiva takki Kärkkäisen verkkokauåasta. Voit tehdä takkiostoksia myös tavarataloissamme. Hyvännäköinen takki viimeistelee jokaisen naisen tyylin!

Keywords: pileetakki naiset