Roba saa jatkoa! Tuleva kausi 6, näyttelijät ja kaikki tärkeä tieto täällä!

Roba on suomalainen poliisisarja, joka on saavuttanut suuren suosion katsojien keskuudessa. Sarja kertoo Helsingin poliisista ja sen toiminnasta erilaisten rikostapausten selvittämisessä. Roba onnistuu yhdistämään jännitystä, draamaa ja poliisityötä tavalla, joka pitää katsojat tiukasti otteessaan. Sarja on saanut paljon kiitosta sekä katsojilta että kriitikoilta.

Roba – Rakkauden ja häpeän hedelmät

Roba saa odotetun jatko-osan, kun kausi 6 saapuu televisioon vuonna 2022. Sarjan 5. kausi “Rakkauden ja häpeän hedelmät” jätti katsojat jännittyneinä odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu. Nyt Roba-fanit voivat iloita uudesta kaudesta ja odotella jännittäviä käännekohtia sekä uusia rikostapauksia.

Roba kausi 6

Uusi kausi tuo mukanaan jännitystä ja yllätyksiä. Katsojat pääsevät taas seuraamaan Helsingin poliisin työskentelyä ja elämää niin ammattilaisena kuin yksityishenkilönäkin. Roba kausi 6 tarjoaa takuulla jännittäviä tapahtumia, uusia haasteita sekä monia tunnettuja hahmoja.

Näyttelijät

Roban näyttelijäkaarti on monipuolinen ja taitava. Sarjan päähenkilöinä nähdään tutut kasvot, kuten Kari Hietalahti (Ryhmäteatterin johtaja Jari Nironen), Aku Hirviniemi (rikosylikonstaapeli Hilkka Mäntymäki) ja Leena Pöysti (komisario Kirsti Nurmi). Heidän lisäkseen sarjassa näyttelevät myös muita lahjakkaita näyttelijöitä, jotka tuovat tarinaan oman panoksensa.

Näyttelijät kaudella 6:

  • Kari Hietalahti – Jari Nironen
  • Aku Hirviniemi – Hilkka Mäntymäki
  • Leena Pöysti – Kirsti Nurmi

Kaikki tärkeä tieto

Roba-sarjan kauden 6 tarkempi julkaisupäivä sekä tarinan juonikäänteet julkaistaan myöhemmin. Ole kuulolla ja seuraa uutisia, jotta tiedät varmasti, mistä voit seurata suosikkisarjaa. Kausi 6 pitää katsojat jännityksessä ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä televisioruudun ääressä.

Roba on ehdottomasti katsomisen arvoinen suomalainen poliisisarja, joka pitää otteessaan alusta loppuun. Kauden 6 julkaisu saa fanit odottamaan innolla, mitä kaikkea Helsingin poliisilla onkaan tarjottavanaan. Älä jää paitsi jännityksestä, vaan varmista, että olet valmiina uuden kauden alkaessa!

Jännitystä, draamaa ja poliisityötä! Roba-sarjan uusi kausi 6 tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Näyttelijät tekevät loistavaa työtä, ja tarinasta ei puutu yllätyksiä. Katsojat voivat odottaa uusia rikostapauksia, jännittäviä juonenkäänteitä ja tuttujen hahmojen seikkailuja. Ole valmiina, kun kausi 6 ilmestyy, ja valmistaudu nauttimaan unohtumattomista hetkistä Roban seurassa!

Ofte stillede spørgsmål

Milloin Rooba kausi 6 julkaistaan?

Rooba kausi 6 julkaistaan vuonna 2022. §

Onko Rooba uusi kausi?

Kyllä, Rooba kausi 6 on uusi kausi. §

Mistä voin katsoa Rooba sarjaa?

Voit katsoa Rooba sarjaa MTV-palvelussa. §

Mikä on Rooba ensimmäinen kausi?

Rooba ensimmäinen kausi on kausi 1. §

Miltä kausilta näyttelijät ovat mukana sarjassa Rakkauden ja häpeän hedelmät?

Näyttelijät ovat mukana sarjassa kaudella 5. §

Kuka näyttelee sarjassa Rakkauden ja häpeän hedelmät?

Sarjassa näyttelevät eri näyttelijät, kuten… §

Kuinka monta kautta Roobaa on julkaistu?

Roobaa on julkaistu tähän mennessä 5 kautta. §

Mitä genreä Rooba sarja edustaa?

Rooba on suomalainen poliisisarja. §

Mikä on Rooban toinen kausi?

Rooban toinen kausi on kausi 2. §

Miten voin katsoa Rooba sarjan?

Voit katsoa Rooba sarjan suoratoistopalvelusta MTV-palvelussa. §

Artiklen Roba saa jatkoa! Tuleva kausi 6, näyttelijät ja kaikki tärkeä tieto täällä! har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 8 anmeldelser