Rosa maria ryyti instagram

Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) • Instagram photos and videos

112k Followers, 570 Following, 1362 Posts – See Instagram photos and videos from Rosa Ryyti (@rosamariaryyti)

Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) • Instagram photos and videos

111k Followers, 571 Following, 1361 Posts – See Instagram photos and videos from Rosa Ryyti (@rosamariaryyti)

112k Followers, 573 Following, 1,361 Posts – See Instagram photos and videos from Rosa Ryyti (@rosamariaryyti)

Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) • Instagram photos and videos

Fitness – Fashion – Beauty Former Miss Finland Collaborations: Rosamariaryytipr@gmail.com · 1,360 posts · 111K followers · 570 following.

Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) • Instagram photos and videos

111k followers, 571 following, 1361 posts – see Instagram photos and videos from Rosa Ryyti (@rosamariaryyti)

Rosa Ryyti on Instagram: “Mulle kävi pari viikkoa sitten pieni …

1456 Likes, 12 Comments – Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) on Instagram: “Mulle kävi pari viikkoa sitten pieni tapaturma ratsastuksen yhteydessä ja jo kotiin …

Rosa Ryyti on Instagram: “Vuosi sitten aloitin mun rakkaan …

Rosa Ryyti on Instagram: “Vuosi sitten aloitin mun rakkaan saliharrastuksen taas aktiivisesti kun huomasin, että painoa oli sen syksyn aikana tippunut hurja määrä ja kaikki muodot sen mukana. Mun salilla käyminen on aina ollut vähän kausittaista, välillä käyn tosi aktiivisesti puoli vuotta ja seuraavaan puoleen vuoteen en mene kertaakaan. Nyt tuntuu, että vuoden rupeaman jälkeen tää on tällä kertaa elämäntapa ja oon peilikuvaan tyytyväinen. Puntarilla en ole käynyt vuoden aikana kertaakaan. ::Kaupallinen yhteistyö: @icaniwill Mulle vaikein kohta treenaamisessa on itse salille lähteminen. Sohvalta ylös nouseminen on varsinkin näin huonoilla keleillä todella epämieluisaa. Se, että on mukavat treenivaatteet joissa kokee olonsa hyväksi ja voi liikkua vaivattomasti on äärimmäisen tärkeä osa liikuntaa ja ainakin itselläni vaikuttaa paljon siihen millaisessa mielentilassa aloitan treenin. Mun vaatekaapissa on nykyään pelkästään @icaniwill treenivaatteita ja se ei johdu pelkästään kaupallisista yhteistöistä vaan käytännöllisyydestä ja siitä kuinka hyvältä ne näyttävät päällä. Alennuskoodilla ”ROSAMARIA2for1” saatte iciw.fi verkkokaupasta kaikista Seamless malleista nyt kaksi yhden hinnalla. Kaikki niistä on hyviä, mutta en voi tarpeeksi suositella Define Seamless malleja. Koodi voimassa VAIN 48h!”

2588 Likes, 21 Comments – Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) on Instagram: “Vuosi sitten aloitin mun rakkaan saliharrastuksen taas aktiivisesti kun huomasin, …

2,588 Likes, 21 Comments – Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) on Instagram: “Vuosi sitten aloitin mun rakkaan saliharrastuksen taas aktiivisesti kun huomasin, että painoa oli sen syksyn aikana tippunut hurja määrä ja kaikki muodot sen mukana. Mun salilla käyminen on aina ollut vähän kausittaista, välillä käyn tosi aktiivisesti puoli vuotta ja seuraavaan puoleen vuoteen en mene kertaakaan. Nyt tuntuu, että vuoden rupeaman jälkeen tää on tällä kertaa elämäntapa ja oon peilikuvaan tyytyväinen. Puntarilla en ole käynyt vuoden aikana kertaakaan. ::Kaupallinen yhteistyö: @icaniwill Mulle vaikein kohta treenaamisessa on itse salille lähteminen. Sohvalta ylös nouseminen on varsinkin näin huonoilla keleillä todella epämieluisaa. Se, että on mukavat treenivaatteet joissa kokee olonsa hyväksi ja voi liikkua vaivattomasti on äärimmäisen tärkeä osa liikuntaa ja ainakin itselläni vaikuttaa paljon siihen millaisessa mielentilassa aloitan treenin. Mun vaatekaapissa on nykyään pelkästään @icaniwill treenivaatteita ja se ei johdu pelkästään kaupallisista yhteistöistä vaan käytännöllisyydestä ja siitä kuinka hyvältä ne näyttävät päällä. Alennuskoodilla ”ROSAMARIA2for1” saatte iciw.fi verkkokaupasta kaikista Seamless malleista nyt kaksi yhden hinnalla. Kaikki niistä on hyviä, mutta en voi tarpeeksi suositella Define Seamless malleja. Koodi voimassa VAIN 48h!”

Rosa Ryyti on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @bubbleroom

Rosa Ryyti Instagramissa : “Kaupallinen yhteistyö: @bubbleroom :.Ulkona on jo aivan jäätävän kylmä, mutta onneksi @bubbleroom ista löytyy lämmintä päälle. Käy tsekkaan mun storysta millaisia takkeja itselleni valitsin tulevaan talveen! Koodilla ”Ryyti” saat myös -10% KAIKISTA Bubbleroomin tuotteista 72 tunnin ajan!”

2498 Likes, 19 Comments – Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @bubbleroom : . Ulkona on jo aivan jäätävän kylmä, …

2,494 Likes, 19 Comments – Rosa Ryyti (@rosamariaryyti) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö: @bubbleroom :.Ulkona on jo aivan jäätävän kylmä, mutta onneksi @bubbleroom ista löytyy lämmintä päälle. Käy tsekkaan mun storysta millaisia takkeja itselleni valitsin tulevaan talveen! Koodilla ”Ryyti” saat myös -10% KAIKISTA Bubbleroomin tuotteista 72 tunnin ajan!”

@rosamariaryyti Instagram profile, stories – Pixwox

Rosa Ryyti. @rosamariaryyti. FASHION | FITNESS | LIFESTYLE 𝙽𝚞𝚖𝚋𝚎𝚛 𝚐𝚘 𝚞𝚙. ₿ Contact : Rosamariaryytipr@ 𝙵𝚒𝚗𝚕𝚊𝚗𝚍 …

rosamariaryyti Instagram profile with posts and stories

@rosamariaryyti. Rosa Ryyti. Fitness – Fashion – Beauty Former Miss Finland Collaborations: Rosamariaryytipr@gmail.com. Stories.

Keywords: rosa maria ryyti instagram