Salpaus Inschool – Opas Wilmaan, Elsalle ja Moodleen

Tervetuloa Salpaus Inschoolin oppaaseen! Tässä opasartikkelissa kerromme sinulle lisää Wilmaan, Elsalle ja Moodleen kirjautumisesta ja miten näitä palveluita käytetään Salpauksen yhteydessä.

Wilma Salpaus

Wilma on Salpauksen käyttämä opiskelijahallintojärjestelmä. Se on suunniteltu helpottamaan opiskelijoiden ja opettajien välistä viestintää ja tiedonjakoa. Wilmassa voit tarkastella omaa opetusohjelmaasi, seurata arvosanojasi, ottaa yhteyttä opettajiin ja lukea koulun tärkeitä ilmoituksia. Wilmaan kirjaudutaan osoitteessa wilma.salpaus.fi ja tarvitset siinä käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat koululta.

Wilma Salpaus Lahti

Salpaus Inschoolin käyttöpaikat sijaitsevat useilla paikkakunnilla, mutta tässä oppaassa keskitymme erityisesti Lahteen. Wilma Salpaus Lahdessa käyttää samaa osoitetta wilma.salpaus.fi, jossa voit kirjautua sisään omilla käyttäjätunnuksilla.

Elsa Salpaus Kirjautuminen

Elsa on Salpauksen sähköinen oppimisympäristö, joka tukee opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutusta. Elsaan pääset kirjautumaan osoitteessa elsa.salpaus.fi. Kirjautuaksesi Elsaan tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat Salpaukselta.

Elsa Salpaus tarjoaa monipuolisia työkaluja oppimisen tueksi. Voit selata ja ladata oppimateriaaleja, osallistua keskusteluihin, tehdä tehtäviä ja seurata omaa edistymistäsi. Elsa on helppokäyttöinen ja antaa sinulle mahdollisuuden oppia missä ja milloin tahansa, kun sinulle sopii.

Moodle Salpaus

Moodle on toinen sähköinen oppimisympäristö, jota Salpaus käyttää opetuksen tukena. Moodle tarjoaa opiskelijoille ja opettajille paikan jakaa materiaaleja, viestiä ja osallistua monenlaisiin oppimistapahtumiin. Voit kirjautua Moodleen osoitteessa moodle.salpaus.fi käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Moodlesta löydät monia hyödyllisiä resursseja ja kurssisisältöjä, jotka auttavat sinua oppimaan tehokkaasti.

Kaikki Salpaus Inschoolin käyttämät sähköiset palvelut toimivat saumattomasti yhdessä ja tukevat opiskelijan oppimista eri näkökulmista. Wilmaan, Elsalle ja Moodleen kirjautuminen on helppoa, kun sinulla on käytettävissäsi käyttäjätunnus ja salasana. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa tai tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä koulun tietohallintoon tai opettajiin, jotka auttavat sinua mielellään.

Toivottavasti tämä opas tarjoaa sinulle hyödyllistä tietoa Salpaus Inschoolin käytöstä ja auttaa sinua saamaan kaiken irti näistä sähköisistä palveluista. Onnea opintoihin ja hyvää oppimista!

Artiklen Salpaus Inschool – Opas Wilmaan, Elsalle ja Moodleen har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 16 anmeldelser