Sara chafak instagram

Sara Chafak (@sarachafak) • Instagram photos and videos

157k Followers, 597 Following, 1945 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Chafak (@sarachafak)

Sara Chafak (@sarachafak) • Instagram photos and videos

Miss Universe Finland Influencer, Pro chef, TV person, ♣️ hold’em …

Sara Chafak on Instagram: “⚓️”

4903 Likes, 15 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “⚓️”

Kun korona epidemia alkoi, ajattelin että ”hei miten ihanaa, ei …

Sara Chafak Instagramissa : “Kun korona epidemia alkoi, ajattelin että ”hei miten ihanaa, ei tartte matkustaa ties kuin pitkään aikaan!” Pitkään oli huojentunut fiilis siitä ettei ollut kalenterissa yhtäkään lentoa, mutta nyt kuukausien jälkeen alkanut taas matkajalkaa vipattamaan!😂 ei tästä mun ”aloilleen asettumisesta” tuu yhtään mitään. Mutta minkä sille voi kun maisemat ilmassakin näyttää tältä!🥺😍Perustan perheen sitten 50+ vuotiaana jos sinne asti pääsen ja hankin toisen kissan tai jotain. 😂✌🏽🤦🏽‍♀️✈️ #picbyme”

2377 Likes, 22 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Kun korona epidemia alkoi, ajattelin että ”hei miten ihanaa, ei tartte matkustaa ties …

2,377 Likes, 22 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Kun korona epidemia alkoi, ajattelin että ”hei miten ihanaa, ei tartte matkustaa ties kuin pitkään aikaan!” Pitkään oli huojentunut fiilis siitä ettei ollut kalenterissa yhtäkään lentoa, mutta nyt kuukausien jälkeen alkanut taas matkajalkaa vipattamaan!😂 ei tästä mun ”aloilleen asettumisesta” tuu yhtään mitään. Mutta minkä sille voi kun maisemat ilmassakin näyttää tältä!🥺😍Perustan perheen sitten 50+ vuotiaana jos sinne asti pääsen ja hankin toisen kissan tai jotain. 😂✌🏽🤦🏽‍♀️✈️ #picbyme”

Sara Chafak on Instagram: “Say hello to this gorgeous new …

4253 Likes, 28 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Say hello to this gorgeous new bae car! Kiitos @autoliikemegaauto , nyt kelpaa reissata …

Sara Chafak on Instagram: “Rauha”

Sara Chafak Instagramissa : “Rauha”

4975 Likes, 31 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Rauha”

4,972 Likes, 31 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Rauha”

Täs oon mä. Ilman kuvan editointia tai minkäänlaista filtteriä …

Sara Chafak Instagramissa : “Täs oon mä. Ilman kuvan editointia tai minkäänlaista filtteriä. Ja ei, en tarvitse kommentteja kuten ”paljon parempi ilman mitään” tai että ”et tarvitse filttereitä”. Tiedän etten tarvitse, mutta pidän niistä ja tykkään editoida kuvia. Se on mielekästä puuhaa mulle. Tää ig on mulle ikäänkuin kuva päiväkirja ja mun on kiva aina selailla silloin tällöin läpi, että mitä kaikkea sitä on tultu tehtyä tai milloin missäkin oltua. Muistakaa että teen tätä itselleni niinkuin varmasti jokaikinen meistä tekee itselleen tai ainakin pitäisi tehdä. Kiva jos mua seuraat, iso LOVE siitä🥰💋”

6517 Likes, 102 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Täs oon mä. Ilman kuvan editointia tai minkäänlaista filtteriä.

6,513 Likes, 102 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Täs oon mä. Ilman kuvan editointia tai minkäänlaista filtteriä. Ja ei, en tarvitse kommentteja kuten ”paljon parempi ilman mitään” tai että ”et tarvitse filttereitä”. Tiedän etten tarvitse, mutta pidän niistä ja tykkään editoida kuvia. Se on mielekästä puuhaa mulle. Tää ig on mulle ikäänkuin kuva päiväkirja ja mun on kiva aina selailla silloin tällöin läpi, että mitä kaikkea sitä on tultu tehtyä tai milloin missäkin oltua. Muistakaa että teen tätä itselleni niinkuin varmasti jokaikinen meistä tekee itselleen tai ainakin pitäisi tehdä. Kiva jos mua seuraat, iso LOVE siitä🥰💋”

link in Bio – Instagram

Sara Chafak Instagramissa : “🖤 link in Bio ****Varmaan koskaan jännittänyt näin paljon kun tänään biisin ulostulo😳🤯 huh että on ollut hemmetin pitkä matka tähän asti, mut tässä sitä vihdoin ollaan! Toivottavasti tykkäätte kans🙏🏽 love **Kuva: @photograpy.ppSan. @sarachafakTuotanto & miksaus: @jayeymusicMasterointi: @henkkaniemisto @chartmakerseeastChafvck © & ℗ 2020”

6237 Likes, 134 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “ link in Bio * * * * Varmaan koskaan jännittänyt näin paljon kun tänään biisin …

6,234 Likes, 134 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “🖤 link in Bio ****Varmaan koskaan jännittänyt näin paljon kun tänään biisin ulostulo😳🤯 huh että on ollut hemmetin pitkä matka tähän asti, mut tässä sitä vihdoin ollaan! Toivottavasti tykkäätte kans🙏🏽 love **Kuva: @photograpy.ppSan. @sarachafakTuotanto & miksaus: @jayeymusicMasterointi: @henkkaniemisto @chartmakerseeastChafvck © & ℗ 2020”

Sara Chafak on Instagram

Sara Chafak on Instagram: “🤍🧊🤍Tää vuosi on ollut häikäilemättä elämäni eriskummallisin vuosi tähän asti! Niin paljon on tapahtunut vain vuodessa. Niin paljon myös opittu uutta. Jaan someen varmaan 20% elämästäni ja tää on mulle pitkälti vain työväline ja kuva päiväkirja. Rakastan mun työtä ja ajattelin myös avata elämääni täällä vähän enemmän ensivuonna (jos uskallan)🙈 oon luonteeltani hieman vaikeasti lähestyttävä henkilö ja mulla on siihen syyni. Lapsuus ei ole koskaan ollut kovin ruusuilla tanssimista ja on jättänyt aika isot arvet aikuisikään asti. Kokemukset on mm. estänyt minua luottamasta ihmisiin. Kiusaamisen vuoksi en kovin herkästi uskalla kaikissa sosiaalisissa tilanteissa olla myöskään oma itseni ja se ei ole okei :(. Mun mielestä jokaisen pitäisi saada olla täysin oma itsensä aina. Sosiaaliset tilanteet ahdistavat usein ja tykkään vetäytyä kuoreeni jossa saan hengittää eikä ketään pysty mua satuttamaan. Muutokset eivät tapahdu päivässä. Tähän ikään päästyäni olen tajunnut monia asioita uudesta näkökulmasta ja on rikkaus oppia uutta. Päätin, että tästä eteenpäin olen anteeksi pyytämättömästi oma itseni! Ole sinäkin🤍 me eletään vain kerran ja kuka tietää kuinka pitkään, joten eletään täysillä! super ihanaa uutta vuotta vielä ja tulevasta vuodesta sitaattia nälkäpelistä lainaten, ”may the odds be ever in your favor” 😂 (ei voi tietää mitä sieltä on vielä tulossa. Semi kyseenalainen keissi)😏 ’This year has been so unpredictable. But so much has happened and I couldn’t be more thankful of everything and everyone in my life! Let’s keep our heads up and move forward with our good memories in our minds.”

6330 Likes, 72 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “ Tää vuosi on ollut häikäilemättä elämäni eriskummallisin vuosi tähän asti!

6,326 Likes, 72 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “🤍🧊🤍Tää vuosi on ollut häikäilemättä elämäni eriskummallisin vuosi tähän asti! Niin paljon on tapahtunut vain vuodessa. Niin paljon myös opittu uutta. Jaan someen varmaan 20% elämästäni ja tää on mulle pitkälti vain työväline ja kuva päiväkirja. Rakastan mun työtä ja ajattelin myös avata elämääni täällä vähän enemmän ensivuonna (jos uskallan)🙈 oon luonteeltani hieman vaikeasti lähestyttävä henkilö ja mulla on siihen syyni. Lapsuus ei ole koskaan ollut kovin ruusuilla tanssimista ja on jättänyt aika isot arvet aikuisikään asti. Kokemukset on mm. estänyt minua luottamasta ihmisiin. Kiusaamisen vuoksi en kovin herkästi uskalla kaikissa sosiaalisissa tilanteissa olla myöskään oma itseni ja se ei ole okei :(. Mun mielestä jokaisen pitäisi saada olla täysin oma itsensä aina. Sosiaaliset tilanteet ahdistavat usein ja tykkään vetäytyä kuoreeni jossa saan hengittää eikä ketään pysty mua satuttamaan. Muutokset eivät tapahdu päivässä. Tähän ikään päästyäni olen tajunnut monia asioita uudesta näkökulmasta ja on rikkaus oppia uutta. Päätin, että tästä eteenpäin olen anteeksi pyytämättömästi oma itseni! Ole sinäkin🤍 me eletään vain kerran ja kuka tietää kuinka pitkään, joten eletään täysillä! super ihanaa uutta vuotta vielä ja tulevasta vuodesta sitaattia nälkäpelistä lainaten, ”may the odds be ever in your favor” 😂 (ei voi tietää mitä sieltä on vielä tulossa. Semi kyseenalainen keissi)😏 ’This year has been so unpredictable. But so much has happened and I couldn’t be more thankful of everything and everyone in my life! Let’s keep our heads up and move forward with our good memories in our minds.”

Sara Chafak on Instagram: “Tuli kokeiltua ekaa kertaa …

8547 Likes, 110 Comments – Sara Chafak (@sarachafak) on Instagram: “Tuli kokeiltua ekaa kertaa elämässä nyt sitten tätä kuuluisaa suihkurusketusta ja siis …

Keywords: sara chafak instagram