Sara liimatta instagram

Sara Liimatta (@liimattasara) • Instagram photos and videos

615 Followers, 355 Following, 352 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Liimatta (@liimattasara)

sara liimatta (@saraliimatta) • Instagram photos and videos

8 Followers, 0 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from sara liimatta (@saraliimatta)

Sara Liimatta on Instagram: “Mainos @lemmikkiruuattessu …

69 Likes, 1 Comments – Sara Liimatta (@liimattasara) on Instagram: “Mainos @lemmikkiruuattessu Meille kotimaisuus on tärkeässä roolissa arjen valinnoissa.

Your presence is a lamp unto my feet, and a light … – Instagram

Sara Liimatta Instagramissa : “Your presence is a lamp unto my feet, and a light unto my path. Jehu on ollut kohta miun ikioma 8 vuotta ❤! Voi näitä vuosia niin ihania, kauheita ja opettavaisia. Tää on se hevonen jonka selässä olo on aina yhtä turvallinen ja tuttu. Oon saanu kouluttaa tätä hevosta just itselleni ja tässä istun ja en paremmasta vois haaveilla. Oon sanonutkin monelle, että Jehulla on omat juttunsa joiden takia moni ei halua sen kanssa touhuta tai sen selkään nousta, mut mulle Jehu on kaikilla tavoilla täydellinen. On sitä yritetty vaihtaa puoliveriseenkin jotta saisin paremman hevosen alleni, mutta siihen oli helppo vastata kieltävästi. #saying #horsephotography #barefoot #horse”

50 Likes, 0 Comments – Sara Liimatta (@liimattasara) on Instagram: “Your presence is a lamp unto my feet, and a light unto my path.

50 Likes, 0 Comments – Sara Liimatta (@liimattasara) on Instagram: “Your presence is a lamp unto my feet, and a light unto my path. Jehu on ollut kohta miun ikioma 8 vuotta ❤! Voi näitä vuosia niin ihania, kauheita ja opettavaisia. Tää on se hevonen jonka selässä olo on aina yhtä turvallinen ja tuttu. Oon saanu kouluttaa tätä hevosta just itselleni ja tässä istun ja en paremmasta vois haaveilla. Oon sanonutkin monelle, että Jehulla on omat juttunsa joiden takia moni ei halua sen kanssa touhuta tai sen selkään nousta, mut mulle Jehu on kaikilla tavoilla täydellinen. On sitä yritetty vaihtaa puoliveriseenkin jotta saisin paremman hevosen alleni, mutta siihen oli helppo vastata kieltävästi. #saying #horsephotography #barefoot #horse”

Sara on Instagram: “Salitraining and Poseland goes …

Sara on Instagram: “Salitraining and Poseland goes Sporttikuja ➡ legday 😉 @poseland_alona #salitraining #salitrainingvideo”

13.10.2015 — 83 Likes, 2 Comments – Sara (@saraluukkanen) on Instagram: “Salitraining and Poseland goes Sporttikuja ➡ legday @poseland_alona …

83 Likes, 2 Comments – Sara (@saraluukkanen) on Instagram: “Salitraining and Poseland goes Sporttikuja ➡ legday 😉 @poseland_alona #salitraining #salitrainingvideo”

Ikinä ei tule aivan vapaaksi, jos ihailee toista liikaa – Instagram

SARA on Instagram: “Ikinä ei tule aivan vapaaksi, jos ihailee toista liikaa 🌼 ~ Nuuskamuikkunen”

25.2.2020 — 91 Likes, 0 Comments – SARA (@svrasofia) on Instagram: “Ikinä ei tule … svrasofia Ikinä ei tule aivan vapaaksi, jos ihailee toista liikaa …

91 Likes, 0 Comments – SARA (@svrasofia) on Instagram: “Ikinä ei tule aivan vapaaksi, jos ihailee toista liikaa 🌼 ~ Nuuskamuikkunen”

Haaveile – Instagram

209 Likes, 4 Comments – Sara (@saraeriikkaa) on Instagram: “”Haaveile, mutta älä suunnittele liikaa. Haahuile. Seikkaile. Eksy. Kokeile. Uskalla. Anna…”

Sara (@onnellistenhetkienkoti) • Instagram photos and videos

… 44 Posts – See Instagram photos and videos from Sara (@onnellistenhetkienkoti) … Ihania ihmisiä, paljon naurua, suloisia lahjoja ja liikaa.

Sara – Sivu 2 – Anna Liljeroos

Sara – Sivu 2 – Anna Liljeroos

Saran snäppi on @sara.liimatta. IMG_20160528_162734 Snapchat-6466929593472987821 Snapchat-7052663661101754913. Yksi tärkeä seikka mun elämäntavoissa on …

Keywords: sara liimatta instagram