Satu tuomisto instagram

Satu Tuomisto (@satutuomisto_) • Instagram photos and videos

16.6k Followers, 1394 Following, 493 Posts – See Instagram photos and videos from Satu Tuomisto (@satutuomisto_)

Satu Tuomisto (@satupauliinaa) • Instagram photos and videos

600 Followers, 557 Following, 61 Posts – See Instagram photos and videos from Satu Tuomisto (@satupauliinaa)

Satu Tuomisto on Instagram: “Olen aina ollut hyvin tarkka siitä …

1438 Likes, 50 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Olen aina ollut hyvin tarkka siitä mitä teen ja mihin lähden mukaan.

Satu Tuomisto on Instagram: “Kolmikymppisenä joudun …

Satu Tuomisto Instagramissa : “Kolmikymppisenä joudun vastakkain sen tosiasian kanssa että on urheiltava vaikka ei aina energiaa riittäisikään 😁 on siis tehtävä kompromisseja ja keksittävä uusia tapoja liikkua. #silmäshow (liikuttelen silmiä puolelta toiselle niin kauan kunnes tekee mieli räpsyttää) #varvasaerodic ( venyttelen varpaita varovasti sängyssä viisi minuuttia aamuisin) #suujumppa ( vedä suu hitaasti hymyyn ja pidä asennossa hetken aikaa) 💪💪💪 #morning #workout #check 💪 Mutta kyllä se niin taitaa olla että tässä ikääntymisessä on urheilua jo ihan tarpeeksi, onhan tässä soudettu jo yhden eliniän verran. Viikonloppuna kokoontuvat ne ketkä veneessä ovat vielä kyydissä. Kiitos yhteisistä vuosista ❤️”

426 Likes, 25 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Kolmikymppisenä joudun vastakkain sen tosiasian kanssa että on urheiltava vaikka ei …

425 Likes, 25 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Kolmikymppisenä joudun vastakkain sen tosiasian kanssa että on urheiltava vaikka ei aina energiaa riittäisikään 😁 on siis tehtävä kompromisseja ja keksittävä uusia tapoja liikkua. #silmäshow (liikuttelen silmiä puolelta toiselle niin kauan kunnes tekee mieli räpsyttää) #varvasaerodic ( venyttelen varpaita varovasti sängyssä viisi minuuttia aamuisin) #suujumppa ( vedä suu hitaasti hymyyn ja pidä asennossa hetken aikaa) 💪💪💪 #morning #workout #check 💪 Mutta kyllä se niin taitaa olla että tässä ikääntymisessä on urheilua jo ihan tarpeeksi, onhan tässä soudettu jo yhden eliniän verran. Viikonloppuna kokoontuvat ne ketkä veneessä ovat vielä kyydissä. Kiitos yhteisistä vuosista ❤️”

Satu Tuomisto on Instagram: “Pari viikkoa sitten otin vastaan …

1118 Likes, 79 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Pari viikkoa sitten otin vastaan mielettömän pestin mitä ehkä elämäni ensimmäisen …

Satu Tuomisto on Instagram: “ ”

4.9.2022 — 1483 Likes, 57 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “ ”

Satu Tuomisto on Instagram: “Yhdistä työ ja ystävät …

Satu Tuomisto on Instagram: “Yhdistä työ ja ystävät 😀 @omeracarphotography 😘 #prmainio #casallfinland #promootiotoimistomainio #SunprimeClounge#showthepuls#tritaniumfinland#töölögym#mywellnesstravels#firstbeat#TK#beoutdoorfilms#skiunlimited#erolaville#jsworld”

401 Likes, 2 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Yhdistä työ ja ystävät @omeracarphotography #prmainio #casallfinland …

401 Likes, 2 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Yhdistä työ ja ystävät 😀 @omeracarphotography 😘 #prmainio #casallfinland #promootiotoimistomainio #SunprimeClounge#showthepuls#tritaniumfinland#töölögym#mywellnesstravels#firstbeat#TK#beoutdoorfilms#skiunlimited#erolaville#jsworld”

Satu Tuomisto on Instagram: “Pitääkö tehdä lupauksia, jollei …

905 Likes, 26 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “Pitääkö tehdä lupauksia, jollei ole pitänyt edellisiäkään..? Hyvää Uutta Vuotta ❤️”

Satu Tuomisto on Instagram: “❤️”

374 Likes, 18 Comments – Satu Tuomisto (@satutuomisto_) on Instagram: “❤️”

Keywords: satu tuomisto instagram