Suvi hartlin instagram

Suvi Hartlin (@suvihartlin) • Instagram photos and videos

17.8k Followers, 673 Following, 1656 Posts – See Instagram photos and videos from Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Suvi Hartlin (@suvihartlin) • Instagram photos and videos

17.8k Followers, 667 Following, 1655 Posts – See Instagram photos and videos …

Studiossa oli hetkellisesti kaks Hartlinia! Sisko – Instagram

15 Likes, 2 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Studiossa oli hetkellisesti kaks Hartlinia! Sisko ”

Suvi Hartlin on Instagram: “Tuntuu et oisin jo elänyt kaks …

1391 Likes, 42 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Tuntuu et oisin jo elänyt kaks viikonloppua tämän yhen sisällä.

Suvi Hartlin on Instagram: “ ”

Suvi Hartlin Instagramissa : “💙”

1589 Likes, 31 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “ ”

1,590 Likes, 31 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “💙”

Suvi Hartlin on Instagram: “❤️”

suvihartlin Tuntuu et oisin jo elänyt kaks viikonloppua tämän yhen sisällä. Siks onkin vallan ok, että tää ilta menee töiden.

Suvi Hartlin on Instagram: “Rakkaat ystävät, nyt on uutisia …

Suvi Hartlin Instagramissa : “Rakkaat ystävät, nyt on uutisia.Sain eilen positiivisen koronatestituloksen, jonka takia jään pois Aito Iskelmän aamusta ainakin 28.10. asti. Tunsin eilen pienen piston kurkussani, joten päätin pelata varman päälle ja mennä testiin. Shokki oli aikamoinen kun kuulin tuloksen. Kurkkukipu oli ja meni, tällä hetkellä olen täysin terveen oloinen. Lähikontaktissa olleille on ilmoitettu asianmukaisesti. Onni onnettomuudessa on, että elämä on viimeisten viikkojen aikana ollut vahvasti kotipainotteista, joten altistuneita ei ole montaa. Kaikki täällä kotonakin voivat hyvin.Olen tosi onnellinen, että satuin menemään testiin, koska oireet olivat niin olemattomia, että ne olisi voinut helposti sivuuttaa. Itse asiassa tänään oli tarkoitus lähteä juoksulenkille, mutta se jää nyt väliin. On tosi huolestuttavaa, miten oireettomasti tätä voi sairastaa. Testiin siis kannattaa mennä hyvin matalalla kynnyksellä. Ajat ovat haastavia, joten pitäkää huoli itsestänne ja rakkaistanne. Kyllä tästä selvitään. ❤️”

1714 Likes, 123 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Rakkaat ystävät, nyt on uutisia. Sain eilen positiivisen koronatestituloksen, …

1,713 Likes, 123 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Rakkaat ystävät, nyt on uutisia.Sain eilen positiivisen koronatestituloksen, jonka takia jään pois Aito Iskelmän aamusta ainakin 28.10. asti. Tunsin eilen pienen piston kurkussani, joten päätin pelata varman päälle ja mennä testiin. Shokki oli aikamoinen kun kuulin tuloksen. Kurkkukipu oli ja meni, tällä hetkellä olen täysin terveen oloinen. Lähikontaktissa olleille on ilmoitettu asianmukaisesti. Onni onnettomuudessa on, että elämä on viimeisten viikkojen aikana ollut vahvasti kotipainotteista, joten altistuneita ei ole montaa. Kaikki täällä kotonakin voivat hyvin.Olen tosi onnellinen, että satuin menemään testiin, koska oireet olivat niin olemattomia, että ne olisi voinut helposti sivuuttaa. Itse asiassa tänään oli tarkoitus lähteä juoksulenkille, mutta se jää nyt väliin. On tosi huolestuttavaa, miten oireettomasti tätä voi sairastaa. Testiin siis kannattaa mennä hyvin matalalla kynnyksellä. Ajat ovat haastavia, joten pitäkää huoli itsestänne ja rakkaistanne. Kyllä tästä selvitään. ❤️”

Tunnelmia kotikonnuilta. ☃️ #perniö – Instagram

Suvi Hartlin Instagramissa : “Tunnelmia kotikonnuilta. ☃️ #perniö”

231 Likes, 2 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Tunnelmia kotikonnuilta. ☃️ #perniö”

231 Likes, 2 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Tunnelmia kotikonnuilta. ☃️ #perniö”

Suvi Hartlin on Instagram: “Ihanaa koirien päivää! Kyllä koti …

1067 Likes, 10 Comments – Suvi Hartlin (@suvihartlin) on Instagram: “Ihanaa koirien päivää! Kyllä koti ois tosi tyhjä ilman heitä. #lällä #pate”

Keywords: suvi hartlin instagram