Tomi takamaa instagram

Tomi Takamaa (@tomitakamaa) • Instagram photos and videos

5966 Followers, 1699 Following, 518 Posts – See Instagram photos and videos from Tomi Takamaa (@tomitakamaa)

Tomi Takamaa on Instagram: “Minä reilu puoli vuotta sitten …

Tomi Takamaa Instagramissa : “Minä reilu puoli vuotta sitten Essille: “Sä et kohta enää mahdu bikiniin jos teet tuohon tahtiin lihasta…” .@essivuokko : “Hold my beer…” Ja nyt 10 viikkoa ennen kisaa ollaan tässä pisteessä. 😬 Ottakaahan Essin IG seurantaan, niin näette, mitä viimeisen 10 viikon aikana tapahtuu.📣Ja syksyn kisaajat – jos olette vasta etsimässä valmentajaa, olette jo liian myöhässä! Kisadieettiä kohti edetään suunnitelmallisesti sekä treenien että ruokailujen osalta, eikä kisavalmennusyhteistyötä yleensä edes voi/kannata aloittaa tuosta noin vain aloittamalla kisapreppi. On ollut ikävää sanoa kisavalmennusta kyseleville, että syksyn paikat on täytetty jo viime vuonna. Olkaa siis ajoissa! @fitnessclassichelsinki @powerfitvantaa @suomenfitnessurheilu #bikinifitness #zucchinifitness #valept @puhtaastiparas #NOFILTERS”

528 Likes, 13 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Minä reilu puoli vuotta sitten Essille: “Sä et kohta enää mahdu bikiniin jos teet tuohon …

528 Likes, 13 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Minä reilu puoli vuotta sitten Essille: “Sä et kohta enää mahdu bikiniin jos teet tuohon tahtiin lihasta…” .@essivuokko : “Hold my beer…” Ja nyt 10 viikkoa ennen kisaa ollaan tässä pisteessä. 😬 Ottakaahan Essin IG seurantaan, niin näette, mitä viimeisen 10 viikon aikana tapahtuu.📣Ja syksyn kisaajat – jos olette vasta etsimässä valmentajaa, olette jo liian myöhässä! Kisadieettiä kohti edetään suunnitelmallisesti sekä treenien että ruokailujen osalta, eikä kisavalmennusyhteistyötä yleensä edes voi/kannata aloittaa tuosta noin vain aloittamalla kisapreppi. On ollut ikävää sanoa kisavalmennusta kyseleville, että syksyn paikat on täytetty jo viime vuonna. Olkaa siis ajoissa! @fitnessclassichelsinki @powerfitvantaa @suomenfitnessurheilu #bikinifitness #zucchinifitness #valept @puhtaastiparas #NOFILTERS”

Tomi Takamaa on Instagram: “Mulla on maailman paras …

Tomi Takamaa Instagramissa : “Mulla on maailman paras vaimo. 😍 Hampurilainen, jossa bataatista tehdyt “sämpylät”, sisällä itse tehtyä guacamolea ja piparjuurimajoneesia sekä vuohenjuustoa. Ruokajuomana gluteenitonta Kukkoa 🐔#bataattiranskalaiset #hampurilainen #vuohenjuusto”

690 Likes, 14 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Mulla on maailman paras vaimo. Hampurilainen, jossa bataatista tehdyt “sämpylät”, …

690 Likes, 14 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Mulla on maailman paras vaimo. 😍 Hampurilainen, jossa bataatista tehdyt “sämpylät”, sisällä itse tehtyä guacamolea ja piparjuurimajoneesia sekä vuohenjuustoa. Ruokajuomana gluteenitonta Kukkoa 🐔#bataattiranskalaiset #hampurilainen #vuohenjuusto”

Tomi Takamaa on Instagram: “Meidän eka yhteiskuva IG:ssä …

Tomi Takamaa Instagramissa : “Meidän eka yhteiskuva IG:ssä ❤️ #rantakunto #gluteeniton #merigayona #sanransisko”

271 Likes, 2 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Meidän eka yhteiskuva IG:ssä ❤️ #rantakunto #gluteeniton #merigayona #sanransisko”

271 Likes, 2 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Meidän eka yhteiskuva IG:ssä ❤️ #rantakunto #gluteeniton #merigayona #sanransisko”

Maailman paras guacamole syntyy näin helposti: – 2–3 kypsää …

Tomi Takamaa Instagramissa : “Maailman paras guacamole syntyy näin helposti:- 2–3 kypsää avokadoa- tomaatti- pieni sipuli- tuore jalapeno (puolikas, jos olet tissiposki)- tuoretta korianteria – suolaa (0,5–1 teelusikallista)- lime (tai puolikas) puristettunaMuussaa puukauhalla sellaiseksi että siihen jää paljon klönttejä ja sattumia ja nauti 😍😍😍 #guacamole #bestguacamoleever #avokadomies #reseptipöllittyoikealtameksikaanilta #valept #tuntumatakamaa”

332 Likes, 2 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Maailman paras guacamole syntyy näin helposti: – 2–3 kypsää avokadoa – tomaatti – pieni …

332 Likes, 2 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Maailman paras guacamole syntyy näin helposti:- 2–3 kypsää avokadoa- tomaatti- pieni sipuli- tuore jalapeno (puolikas, jos olet tissiposki)- tuoretta korianteria – suolaa (0,5–1 teelusikallista)- lime (tai puolikas) puristettunaMuussaa puukauhalla sellaiseksi että siihen jää paljon klönttejä ja sattumia ja nauti 😍😍😍 #guacamole #bestguacamoleever #avokadomies #reseptipöllittyoikealtameksikaanilta #valept #tuntumatakamaa”

Tomi Takamaa on Instagram: “Ruokaideoita juhannusviikolle …

209 Likes, 18 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: …

väittämää. Lue blogi ja kerro mitä mieltä… – Instagram

219 Likes, 10 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Uusi Iltalehden blogini käsittelee paljon keskustelua herättänyttä “fitness on …

Tomi Takamaa on Instagram: “Kun 7 vuotta rautaa vääntänyt …

Tomi Takamaa Instagramissa : “Kun 7 vuotta rautaa vääntänyt bodari ajaa Savonlinnasta asti pelkän selkätreenin takia, sitä välillä miettii, että toivottavasti pystyn tarjoamaan tarpeeksi uutta ja tehostamaan vanhaa. Ja sitten tulee tällaista palautetta. ☺️🙏 Ja tässä ei tehty ensimmäistäkään sarjaa loppuun saakka, vaan opeteltiin tehokkaampia tapoja, jolla saatiin selästä mehut irti. #valept #munjuttu #tuntumatakamaa Ohjaukset alkaen 60 €. Joulukuun alusta eteenpäin taas hyvin aikoja. 💪😬”

300 Likes, 4 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Kun 7 vuotta rautaa vääntänyt bodari ajaa Savonlinnasta asti pelkän selkätreenin takia, …

300 Likes, 4 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Kun 7 vuotta rautaa vääntänyt bodari ajaa Savonlinnasta asti pelkän selkätreenin takia, sitä välillä miettii, että toivottavasti pystyn tarjoamaan tarpeeksi uutta ja tehostamaan vanhaa. Ja sitten tulee tällaista palautetta. ☺️🙏 Ja tässä ei tehty ensimmäistäkään sarjaa loppuun saakka, vaan opeteltiin tehokkaampia tapoja, jolla saatiin selästä mehut irti. #valept #munjuttu #tuntumatakamaa Ohjaukset alkaen 60 €. Joulukuun alusta eteenpäin taas hyvin aikoja. 💪😬”

Tomi Takamaa on Instagram: “Otetaas uusiksi paremmilla …

264 Likes, 3 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Otetaas uusiksi paremmilla kuvilla ja vähemmällä adrenaliinilla. Omat valmennettavani,…”

Tomi Takamaa в Instagram: “Suomen Fitnessurheilu ry:n …

Tomi Takamaa в Instagram : “Suomen Fitnessurheilu ry:n huippuantoisan Fitnessvalmentajakoulutuksen I-taso suoritettu. Paljon asiaa ja uusia työkaluja valmennustyöhön tuli sekä luennoitsijoilta että muiltakin kurssilaisilta yhteensä kolmen lähiviikonlopun aikana. Tätä voi hyvin mielin suositella jokaiselle PT:lle ja kisavalmentajalle! #vieläkuitenkinvalept #karipekkaourama #oripekkakaurama #suomenfitnessurheilury #fitnessvalmentaja #vierumäki @villeisola @suomenfitnessurheilu”

498 харесвания, 6 коментара – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) в Instagram: “Suomen Fitnessurheilu ry:n huippuantoisan Fitnessvalmentajakoulutuksen I-taso …

496 Likes, 6 Comments – Tomi Takamaa (@tomitakamaa) on Instagram: “Suomen Fitnessurheilu ry:n huippuantoisan Fitnessvalmentajakoulutuksen I-taso suoritettu. Paljon asiaa ja uusia työkaluja valmennustyöhön tuli sekä luennoitsijoilta että muiltakin kurssilaisilta yhteensä kolmen lähiviikonlopun aikana. Tätä voi hyvin mielin suositella jokaiselle PT:lle ja kisavalmentajalle! #vieläkuitenkinvalept #karipekkaourama #oripekkakaurama #suomenfitnessurheilury #fitnessvalmentaja #vierumäki @villeisola @suomenfitnessurheilu”

Keywords: tomi takamaa instagram