Tuplakääk instagram

Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) • Instagram photos …

27k Followers, 253 Following, 854 Posts – See Instagram photos and videos from Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast)

Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) • Instagram-kuvat ja

26,9 tuh. seuraajaa, 253 seurattavaa, 851 julkaisua.

Vapaan jakelun (ilmainen) Tuplakääk-jakso! Tän päivän …

2905 Likes, 12 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Vapaan jakelun (ilmainen) Tuplakääk-jakso! Tän päivän ohjelma on Britney …

Tämän teoksen nimi on ”Joulukuvalema à la Tuplakääk …

Tuplakääk podcast Instagramissa : “Tämän teoksen nimi on ”Joulukuvalema à la Tuplakääk”. ✨Kaupallisessa yhteistyössä @stockmanncom ✨🎧Uusimassa jaksossa perehdymme julkkisten omiin jouluperinteisiin. Kerromme hyvin yksityiskohtaisen kuvauksen joulun kuningattaren eli Mariah Careyn joulunvietosta, sekä otimme selvää myös Obamien, Sofia Coppolan sekä Martha Stewartin joulunviettotavoista. Osa perinteistä on aika whackkejä (looking at you Mariah), mutta jokainen tehköön joulusta juuri omanlaisensa. Muuten tulee huono joulu. Kaikki tarvittavat hyvään ja omannäköiseen jouluun löytyvät Stockmannilta. Paikan päältä ja netistä!🎄Kuvan joulukoristeet myös sieltä, kuten Ennin @acnestudios neule ja Kirsikan @rodebjerofficial takki 🎄 #stockmannstyle #ChristmasWithaTwist”

1858 Likes, 9 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tämän teoksen nimi on ”Joulukuvalema à la Tuplakääk”.

1,858 Likes, 9 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tämän teoksen nimi on ”Joulukuvalema à la Tuplakääk”. ✨Kaupallisessa yhteistyössä @stockmanncom ✨🎧Uusimassa jaksossa perehdymme julkkisten omiin jouluperinteisiin. Kerromme hyvin yksityiskohtaisen kuvauksen joulun kuningattaren eli Mariah Careyn joulunvietosta, sekä otimme selvää myös Obamien, Sofia Coppolan sekä Martha Stewartin joulunviettotavoista. Osa perinteistä on aika whackkejä (looking at you Mariah), mutta jokainen tehköön joulusta juuri omanlaisensa. Muuten tulee huono joulu. Kaikki tarvittavat hyvään ja omannäköiseen jouluun löytyvät Stockmannilta. Paikan päältä ja netistä!🎄Kuvan joulukoristeet myös sieltä, kuten Ennin @acnestudios neule ja Kirsikan @rodebjerofficial takki 🎄 #stockmannstyle #ChristmasWithaTwist”

Tuplakääk podcast on Instagram: “IG-live! Kaupallinen …

Tuplakääk podcast Instagramissa : “IG-live! 🔥 Kaupallinen yhteistyö @hbonordic 🔥 Pidetään huomenna torstaina klo 18:00 Tuplakääkin ensimmäinen Instagram livelähetys, jännittää! Katsotaan yhdessä HBO Nordicin fantastinen Killing Eve-sarjan 3.tuotantokauden eka jakso. Ois hauskaa katsoa se yhdessä meidän seuraajien kanssa. Such yhteisöllistä! Kommentoimme samalla sarjaa ja keskustelemme sen näyttelijöistä (ja haluamme puhua myös Kanyen presidenttikampanjasta ja Britneystä). Toivotaan myös paljon kysymyksiä ruudun toiselta puolelta! 🤓 @hbonordic on sarjojen koti, josta löytyy laadukkaimmat sarjat kesärentoutumiseen 🔥. Me tykätään katsoa lomalla sarjoja joko heti aamusta aamupalan kyljessä (ah niin rentouttava kesäherätys) tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Tuplis suosittelee kesäsarjoiksi Killing Even lisäksi mm. Insecure, Euphoria, Succession, Curb Your Enthusiasm, Office, Pose, SATC, Zero Zero Zero & Last Week Tonight With John Oliver. #hbonordic”

1634 Likes, 6 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “IG-live! Kaupallinen yhteistyö @hbonordic Pidetään huomenna torstaina …

1,634 Likes, 6 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “IG-live! 🔥 Kaupallinen yhteistyö @hbonordic 🔥 Pidetään huomenna torstaina klo 18:00 Tuplakääkin ensimmäinen Instagram livelähetys, jännittää! Katsotaan yhdessä HBO Nordicin fantastinen Killing Eve-sarjan 3.tuotantokauden eka jakso. Ois hauskaa katsoa se yhdessä meidän seuraajien kanssa. Such yhteisöllistä! Kommentoimme samalla sarjaa ja keskustelemme sen näyttelijöistä (ja haluamme puhua myös Kanyen presidenttikampanjasta ja Britneystä). Toivotaan myös paljon kysymyksiä ruudun toiselta puolelta! 🤓 @hbonordic on sarjojen koti, josta löytyy laadukkaimmat sarjat kesärentoutumiseen 🔥. Me tykätään katsoa lomalla sarjoja joko heti aamusta aamupalan kyljessä (ah niin rentouttava kesäherätys) tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Tuplis suosittelee kesäsarjoiksi Killing Even lisäksi mm. Insecure, Euphoria, Succession, Curb Your Enthusiasm, Office, Pose, SATC, Zero Zero Zero & Last Week Tonight With John Oliver. #hbonordic”

Tuplakääk viettää vähän kesälomaa, eikä huomenna tule …

Tuplakääk podcast Instagramissa : “Tuplakääk viettää vähän kesälomaa, eikä huomenna tule uutta jaksoa, mutta palaamme juorujen äärelle taas pian, heti syyskuun ensimmäisenä tiistaina! Sillä aikaa: nauttikaa kesästä! Terveisiä: Kirsikka ja Enni 🥳❤️”

1353 Likes, 6 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tuplakääk viettää vähän kesälomaa, eikä huomenna tule uutta jaksoa, …

1,353 Likes, 6 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tuplakääk viettää vähän kesälomaa, eikä huomenna tule uutta jaksoa, mutta palaamme juorujen äärelle taas pian, heti syyskuun ensimmäisenä tiistaina! Sillä aikaa: nauttikaa kesästä! Terveisiä: Kirsikka ja Enni 🥳❤️”

Tuplakääk tarjoaa edelleen eskapismia aivoillesi … – Instagram

Tuplakääk podcast Instagramissa : “Tuplakääk tarjoaa edelleen eskapismia aivoillesi. Tämän viikon jakso on Q&A-jakso osa II 😇. Kyseinen jakso on erityisen levoton ja täynnä repeilyä. Repeilimme itsekin kun kuuntelimme jakson uudelleen laadunvalvontamielessä. Mitähän se kertoo meistä, emme tiedä. Vastaamme kuuntelijoiden mahtaviin kysymyksiin ja pohdimme kellä julkkisparilla oli (ehkä) haiseva ja sotkuinen ystävänpäivä.💩💕Kuulet uusimman jakson Spotystä, iTunesista tai Acastista.”

2014 Likes, 6 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tuplakääk tarjoaa edelleen eskapismia aivoillesi.

2,014 Likes, 6 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tuplakääk tarjoaa edelleen eskapismia aivoillesi. Tämän viikon jakso on Q&A-jakso osa II 😇. Kyseinen jakso on erityisen levoton ja täynnä repeilyä. Repeilimme itsekin kun kuuntelimme jakson uudelleen laadunvalvontamielessä. Mitähän se kertoo meistä, emme tiedä. Vastaamme kuuntelijoiden mahtaviin kysymyksiin ja pohdimme kellä julkkisparilla oli (ehkä) haiseva ja sotkuinen ystävänpäivä.💩💕Kuulet uusimman jakson Spotystä, iTunesista tai Acastista.”

Keeping Up With the Kardashians…and Tuplakääk … – Instagram

Tuplakääk podcast Instagramissa : “Keeping Up With the Kardashians…and Tuplakääk. Kaupallinen yhteistyö @cmorefi 💥 Aijaijai uusi 18. KUWTK-kausi alkoi eilen ja C More näyttää jaksot jenkkitahtiin. 💪 Kauden eka jakso oli ainakin draamaattinen: Kimin ja Kourtneyn riita kärjistyi kunnon käsirysyksi 😬 SOS 😬. Me ollaan fiilareissa uudesta tuotankokaudesta ja meidän obsessio on pohtia, kuinka suuri osa sarjasta on käsikirjoitettua. Tullaan varmasti puhumaan KUWTK:n tapahtumista kevään podijaksoissa. Koodilla KARDASHIANIT uudet tilaajat saa 4 viikkoa ilmaista katseluaikaa C Moreen (koodi kirjoitetaan capseilla). Koodi on aktivoitavissa 6. huhtikuuta asti osoitteessa cmore.fi/koodi 💥 P.S. photoshopattiin meille kunnon contourit tähän kuvaan. #koukussadraamaan”

2207 Likes, 10 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Keeping Up With the Kardashians…and Tuplakääk.

2,207 Likes, 10 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Keeping Up With the Kardashians…and Tuplakääk. Kaupallinen yhteistyö @cmorefi 💥 Aijaijai uusi 18. KUWTK-kausi alkoi eilen ja C More näyttää jaksot jenkkitahtiin. 💪 Kauden eka jakso oli ainakin draamaattinen: Kimin ja Kourtneyn riita kärjistyi kunnon käsirysyksi 😬 SOS 😬. Me ollaan fiilareissa uudesta tuotankokaudesta ja meidän obsessio on pohtia, kuinka suuri osa sarjasta on käsikirjoitettua. Tullaan varmasti puhumaan KUWTK:n tapahtumista kevään podijaksoissa. Koodilla KARDASHIANIT uudet tilaajat saa 4 viikkoa ilmaista katseluaikaa C Moreen (koodi kirjoitetaan capseilla). Koodi on aktivoitavissa 6. huhtikuuta asti osoitteessa cmore.fi/koodi 💥 P.S. photoshopattiin meille kunnon contourit tähän kuvaan. #koukussadraamaan”

Tuplakääk podcast on Instagram: “Kun päätät ettet käy nyt …

Tuplakääk podcast Instagramissa : “Kun päätät ettet käy nyt vähään aikaan laittamassa kynsiin geelilakkausta, sit näät interwebzissä näitä kuvia ja….. #harrystylespäissään@jennynails Hello we are Tuplakääk from Finland and we love your work on Harry’s nails! Does he decide the colors himself? Which nail color should we go for next if we wanna be extra cool? 💅”

1730 Likes, 7 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Kun päätät ettet käy nyt vähään aikaan laittamassa kynsiin geelilakkausta, …

1,730 Likes, 7 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Kun päätät ettet käy nyt vähään aikaan laittamassa kynsiin geelilakkausta, sit näät interwebzissä näitä kuvia ja….. #harrystylespäissään@jennynails Hello we are Tuplakääk from Finland and we love your work on Harry’s nails! Does he decide the colors himself? Which nail color should we go for next if we wanna be extra cool? 💅”

Tuplakääk goes true crime! Käymme uusimmassa … – Instagram

Tuplakääk podcast Instagramissa : “Tuplakääk goes true crime! Käymme uusimmassa jaksossa läpi Hollywoodin murhia, rikollisia ja muita syntisäkkejä. Nyt ei ole puhtaita jauhoja pussissa! Ketkä yllättävät henkilöt ovat olleet vankilassa? Kenen kanssa haluaisimme olla vankilassa? Kuvat O.J Simpsonin oikeudenkäynnistä, josta katsomme Kardashian klaanin nousun saanen alkunsa. Kimin iskä Robert Kardashian oli O.J:n asianajaja. 🎧 #glovesdontfit”

596 Likes, 3 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tuplakääk goes true crime! Käymme uusimmassa jaksossa läpi Hollywoodin murhia, …

596 Likes, 3 Comments – Tuplakääk podcast (@tuplakaakpodcast) on Instagram: “Tuplakääk goes true crime! Käymme uusimmassa jaksossa läpi Hollywoodin murhia, rikollisia ja muita syntisäkkejä. Nyt ei ole puhtaita jauhoja pussissa! Ketkä yllättävät henkilöt ovat olleet vankilassa? Kenen kanssa haluaisimme olla vankilassa? Kuvat O.J Simpsonin oikeudenkäynnistä, josta katsomme Kardashian klaanin nousun saanen alkunsa. Kimin iskä Robert Kardashian oli O.J:n asianajaja. 🎧 #glovesdontfit”

Keywords: tuplakääk instagram