Uma nissi instagram

Uma Nissi (@uma.nissi) • Instagram photos and videos

1195 Followers, 954 Following, 1105 Posts – See Instagram photos and videos from Uma Nissi (@uma.nissi)

Yle Kajaani on Instagram: “Uma Nissi oli kaivannut takaisin …

143 Likes, 2 Comments – Yle Kajaani (@ylekajaani) on Instagram: “Uma Nissi oli kaivannut takaisin syrjäseudun rauhaan siitä asti, kun 16-vuotiaana muutti…”

Työpaltsu. Vielä pari kuukautta niin tääkin kirja on valmis!

Henna on Instagram: “Työpaltsu. Vielä pari kuukautta niin tääkin kirja on valmis!📸@uma.nissi #paltsu#kirja#lumo#lähiö”

37 Likes, 0 Comments – Henna (@hennasinimeri) on Instagram: “Työpaltsu. Vielä pari kuukautta niin tääkin kirja on valmis! @uma.nissi #paltsu#kirja#lumo#lähiö”

37 Likes, 0 Comments – Henna (@hennasinimeri) on Instagram: “Työpaltsu. Vielä pari kuukautta niin tääkin kirja on valmis!📸@uma.nissi #paltsu#kirja#lumo#lähiö”

Sanna Krook on Instagram: “Kaketsu-kirja! Tätä on tehty …

Sanna Krook on Instagram: “Kaketsu-kirja! Tätä on tehty vuodesta 2016 alkaen @uma.nissi kanssa ja nyt se on valmis. Julkkarit ensi lauantaina 10.8. kello 17 Tähtitornin kahvilassa. Tervetuloa! Graafinen suunnittelu @hennaraitala, kannen logo @petri_kulju, toimitustyö @mirkkaojaleikas ja oppaana oman äänen etsimisessä @hannamarishakya ja koko doc-ryhmä. Kiitos te ja #kaukovainio ’laiset kuvissa ja teksteissä ❤️#kaketsu #documentaryphotography #documentaryphotographybook #photobook #suburban #dokumentaarinenvalokuvaus #lähiö #valokuvakirja #oulu #lähiötarinoita”

173 Likes, 4 Comments – Sanna Krook (@sanna.krook) on Instagram: “Kaketsu-kirja! Tätä on tehty vuodesta 2016 alkaen @uma.nissi kanssa ja nyt se on valmis.

173 Likes, 6 Comments – Sanna Krook (@sanna.krook) on Instagram: “Kaketsu-kirja! Tätä on tehty vuodesta 2016 alkaen @uma.nissi kanssa ja nyt se on valmis. Julkkarit ensi lauantaina 10.8. kello 17 Tähtitornin kahvilassa. Tervetuloa! Graafinen suunnittelu @hennaraitala, kannen logo @petri_kulju, toimitustyö @mirkkaojaleikas ja oppaana oman äänen etsimisessä @hannamarishakya ja koko doc-ryhmä. Kiitos te ja #kaukovainio ’laiset kuvissa ja teksteissä ❤️#kaketsu #documentaryphotography #documentaryphotographybook #photobook #suburban #dokumentaarinenvalokuvaus #lähiö #valokuvakirja #oulu #lähiötarinoita”

10 kysymystä: Uma Nissi | Kaupunni

3.6.2020 — Sanataiteilija Uma Nissi kiinnostui kaukovainiolaisten elämäntarinoista ja kirjoitti yhdessä Sanna Krookin kanssa alueesta oman kirjan.

%

Nissin pariskunta lähti häämatkalle nollabudjetilla

Nissin pariskunta lähti häämatkalle nollabudjetilla – ”persaukisena pitää luottaa ihmisten vieraanvaraisuuteen” – Kotimaa | HS.fi

17.7.2018 — Lähtöpäivänä Uma Nissi laittoi Instagramiin julkisen päivityksen, jossa hän pyysi seuraajiaan tarjoamaan kyytejä ja majapaikkoja. Instagram- …

Oululaiset Uma ja Reijo Nissi toteuttivat unelmansa ja lähtivät viime sunnuntaina häämatkalle liftaten halki Suomen. Majapaikat ja autokyydit ovat löytyneet Instagramin kautta.

Kaleva – Uma ja Reijo Nissi kertovat Kalessa! miten he…

Uma ja Reijo Nissi kertovat Kalessa! miten he järjestivät pienen budjetin kierrätyshäät. Naimisiin pariskunta pääsi tonnin satsauksella, kun häämatkakin…

Kaketsu – Henna Raitala

Valokuvaaja Sanna Krook tallensi lähiöelämää useiden vuosien ajan yhdessä tutkija, KT Uma Nissin kanssa. Kaketsu ilmestyi elokuussa 2019.

Graphic design for print and web // Minua kiinnostaa ulkoasun lisäksi se, mitä ja miten viestitään. Työskentelen etänä Oulusta.

Nissi Nails (@nissinailspanama) • Instagram photos and videos …

Nissi Nails (@nissinailspanama) • Instagram photos and videos | Nails, Instagram photo, Photo and video

Jan 16, 2020 – Nissi Nails (@nissinailspanama) • Instagram photos and videos.

Jan 16, 2020 – Nissi Nails (@nissinailspanama) • Instagram photos and videos

Keywords: uma nissi instagram