Varpu hintsanen instagram

Varpu Hintsanen – Instagram

35k Followers, 1419 Following, 889 Posts – See Instagram photos and videos from Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen)

varpu.hintsanen – Instagram

35k Followers, 1410 Following, 878 Posts – See Instagram photos and videos from Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen)

Varpu ja Sami Hintsanen (@hintsasvilla) • Instagram photos …

@varpu.hintsanen & @sami.hintsanen. Tervetuloa seuraamaan miten metsä muuttui tontiksi ja tyhjä A4 paperi kodiksi. · 121 posts · 16.1K followers · 128 following.

varpu.hintsanen – Instagram

35k Followers, 1419 Following, 886 Posts – See Instagram photos and videos from Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen)

Varpu Hintsanen on Instagram: “Viesti ystävältä päättyy

Varpu Hintsanen Instagramissa : “Viesti ystävältä päättyy: ”tuo sun uusi elämäntapa taitaa sopia sulle juuri täydellisesti”.Toden totta! Sitähän tämä mulle kyllä on – elämäntapa, yrittäjyys. Teenkö paljon enemmän töitä, kuin palkkatyössä ollessani? Paljonkin. Onko epävarmuus aina helppoa? Ei ole. Pidänkö huolta työajoista? En pidä. Miksi et? Koska en aina tiedä, milloin olen töissä ja milloin vapaalla. Ei kai niin voi olla? Voi se. Pitääkö olla huolissaan? Siitäkö, että saan tehdä juuri nyt sitä, mitä eniten haluan ja olen onnellinen. Voiko noin sanoa lapsensa menettänyt äiti? Miksi ei voisi?Näissä olosuhteissa, näillä reunaehdoilla, mitä elämä mulle antoi, olen onnellinen. En tiedä millaista elämäni olisi, jos se olisi mennyt toisin. Mutta se ei mennyt, se meni näin. Siksi käytän jossitteluun mahdollisimman vähän ajastani. Jossittelen kyllä joskus, mutta pidän siihen käyttämäni ajan mahdollisemman pienenä.Kaipaan, ikävöin, itken ja suren. Mutta myös nauran ja nautin. Koen elämäni äärettömän merkitykselliseksi ja hyväksi juuri nyt. Pitääkö sen sanomista varoa? Ai, koska olen lapsensa menettänyt äiti?Viimeistään iltaisin kiitän itseäni rohkeudesta elää itseni näköistä elämää sekä ihmisistä, kenen kanssa saan sitä elää.Elämä ei aina mene, kuten sen käsikirjoitamme. Siitä huolimatta se voi olla merkityksellistä ja hyvää 🤍#merkityksellinenelämä #ilojasuru”

1388 Likes, 55 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Viesti ystävältä päättyy: ”tuo sun uusi elämäntapa taitaa sopia sulle juuri …

1,388 Likes, 55 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Viesti ystävältä päättyy: ”tuo sun uusi elämäntapa taitaa sopia sulle juuri täydellisesti”.Toden totta! Sitähän tämä mulle kyllä on – elämäntapa, yrittäjyys. Teenkö paljon enemmän töitä, kuin palkkatyössä ollessani? Paljonkin. Onko epävarmuus aina helppoa? Ei ole. Pidänkö huolta työajoista? En pidä. Miksi et? Koska en aina tiedä, milloin olen töissä ja milloin vapaalla. Ei kai niin voi olla? Voi se. Pitääkö olla huolissaan? Siitäkö, että saan tehdä juuri nyt sitä, mitä eniten haluan ja olen onnellinen. Voiko noin sanoa lapsensa menettänyt äiti? Miksi ei voisi?Näissä olosuhteissa, näillä reunaehdoilla, mitä elämä mulle antoi, olen onnellinen. En tiedä millaista elämäni olisi, jos se olisi mennyt toisin. Mutta se ei mennyt, se meni näin. Siksi käytän jossitteluun mahdollisimman vähän ajastani. Jossittelen kyllä joskus, mutta pidän siihen käyttämäni ajan mahdollisemman pienenä.Kaipaan, ikävöin, itken ja suren. Mutta myös nauran ja nautin. Koen elämäni äärettömän merkitykselliseksi ja hyväksi juuri nyt. Pitääkö sen sanomista varoa? Ai, koska olen lapsensa menettänyt äiti?Viimeistään iltaisin kiitän itseäni rohkeudesta elää itseni näköistä elämää sekä ihmisistä, kenen kanssa saan sitä elää.Elämä ei aina mene, kuten sen käsikirjoitamme. Siitä huolimatta se voi olla merkityksellistä ja hyvää 🤍#merkityksellinenelämä #ilojasuru”

Varpu Hintsanen on Instagram: “Tässä, kun on useampi viime …

Varpu Hintsanen Instagramissa : “Tässä, kun on useampi viime vuosi ollut henkilökohtaisessa elämässä poikkeustilaa – olin ajatellut, että tänä kesänä teen kesäretkiä kesäteattereihin ja ajelen kuuntelemassa bändejä ristiin rastiin Suomea.No peruttuja ovat nyt ne suunnitelmat.Yhtä peruttuja, kuin aviomiehen puolen vuoden työt.Harmittaa ja huolettaa.Saa harmittaa ja saa huolettaa. Tunteita saa olla ja ne saa sanoa myös ääneen.Positiivinen ajattelu ei tarkoita, että vaikeuksia lakaistaan maton alle. Se ei tarkoita myöskään, etteikö negatiivisia tunteita olisi lainkaan.Positiivinen ajattelu tarkoittaa, että kykenee näkemään vaikeuksien keskellä ne hyvät asiat, vaikka ne olisivat miten ”pieniä” ja olemaan niistä kiitollinen.Kesä tulee, se on varma. Lapsi pääsee ripille – tavalla tai toisella. Jäätelö maistuu samalta ja vesi on märkää. Aurinko paistaa ja vettä sataa. Yhtä varmaa kuin vaihtelevat kesäsäät on myös viimeistään toukokuun puolivälissä ilmestyvät pigmenttiläiskät naamaan. Niitä ei peru edes korona.#peruttu #paitsipigmenttiläiskät #kesä2020#erilainenkesä #hyväsiitätulee #tästäkinselvitään #tämäeikestäikuisesti”

1237 Likes, 34 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Tässä, kun on useampi viime vuosi ollut henkilökohtaisessa elämässä …

1,237 Likes, 34 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Tässä, kun on useampi viime vuosi ollut henkilökohtaisessa elämässä poikkeustilaa – olin ajatellut, että tänä kesänä teen kesäretkiä kesäteattereihin ja ajelen kuuntelemassa bändejä ristiin rastiin Suomea.No peruttuja ovat nyt ne suunnitelmat.Yhtä peruttuja, kuin aviomiehen puolen vuoden työt.Harmittaa ja huolettaa.Saa harmittaa ja saa huolettaa. Tunteita saa olla ja ne saa sanoa myös ääneen.Positiivinen ajattelu ei tarkoita, että vaikeuksia lakaistaan maton alle. Se ei tarkoita myöskään, etteikö negatiivisia tunteita olisi lainkaan.Positiivinen ajattelu tarkoittaa, että kykenee näkemään vaikeuksien keskellä ne hyvät asiat, vaikka ne olisivat miten ”pieniä” ja olemaan niistä kiitollinen.Kesä tulee, se on varma. Lapsi pääsee ripille – tavalla tai toisella. Jäätelö maistuu samalta ja vesi on märkää. Aurinko paistaa ja vettä sataa. Yhtä varmaa kuin vaihtelevat kesäsäät on myös viimeistään toukokuun puolivälissä ilmestyvät pigmenttiläiskät naamaan. Niitä ei peru edes korona.#peruttu #paitsipigmenttiläiskät #kesä2020#erilainenkesä #hyväsiitätulee #tästäkinselvitään #tämäeikestäikuisesti”

Varpu Hintsanen on Instagram: “Senja 323 päivää ilman sinua …

Varpu Hintsanen Instagramissa : “Senja 🖤 323 päivää ilman sinua, muttei päivääkään ilman viisauttasi tai asioita, joita meille opetit. Äiti puhui susta taas tänään. Niistä kaikista, mitä sulta opittiin. Olit aina avoin kaikille. Ihmisille, kysymyksille, elämälle. Esikoulun pihassa kävit kuusi vuotiaana vastailemassa luokkakavereiden kysymyksiin, miksi et voinut mennä kouluun. Miksi olit kalju ja mikä on sytostaatti. Mikä se syöpä oikein on ja tarttuuko se. Aina jaksettiin ihmetellä sun kykyä suhtautua ja asennoitua 🖤Päivänä jolloin menetit kykysi kävellä ja sait jalkojen sijaan kulkuvälineeksi pyörätuolin äitiä itketti erityisen paljon. Katsoit äitiä ja sanoit, ”kyllä minä tämänkin kestän. En ole luovuttajaihmisiä” 🖤 Sun syli oli avoin kaikelle ja kaikille. Äitienpäiväkin lähestyy. On niin ikävä. #äidinrakas #ikävä #enkelilapsi #erityinen”

4124 Likes, 295 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Senja 323 päivää ilman sinua, muttei päivääkään ilman viisauttasi tai …

4,124 Likes, 295 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Senja 🖤 323 päivää ilman sinua, muttei päivääkään ilman viisauttasi tai asioita, joita meille opetit. Äiti puhui susta taas tänään. Niistä kaikista, mitä sulta opittiin. Olit aina avoin kaikille. Ihmisille, kysymyksille, elämälle. Esikoulun pihassa kävit kuusi vuotiaana vastailemassa luokkakavereiden kysymyksiin, miksi et voinut mennä kouluun. Miksi olit kalju ja mikä on sytostaatti. Mikä se syöpä oikein on ja tarttuuko se. Aina jaksettiin ihmetellä sun kykyä suhtautua ja asennoitua 🖤Päivänä jolloin menetit kykysi kävellä ja sait jalkojen sijaan kulkuvälineeksi pyörätuolin äitiä itketti erityisen paljon. Katsoit äitiä ja sanoit, ”kyllä minä tämänkin kestän. En ole luovuttajaihmisiä” 🖤 Sun syli oli avoin kaikelle ja kaikille. Äitienpäiväkin lähestyy. On niin ikävä. #äidinrakas #ikävä #enkelilapsi #erityinen”

Varpu Hintsanen on Instagram: “Isä 70 v tänään❤️

Varpu Hintsanen Instagramissa : “Isä 70 v tänään❤️ -sinä olet erityinen mies, jopa niin erityinen, että syntymäpäiväsikin on kahtena peräkkäisenä päivänä. Uuden sotunkin sait samassa kirjekuoressa ajokortin kanssa, jollekin kun oli sattunut kirjoitusvirhe kirkkoherran virastossa. Minä saavuin elämääsi 40 vuotta sitten. Sait samalla kertaa sekä tytön että pojan, melko kätevää eikö? Olet kasvattanut minut tekemään asioiden eteen töitä. 3 -vuotiaana taisin olla ensimmäistä kertaa vesurini kanssa puutöissä kanssasi. Olen sirkkelöinyt ja pinonnut lapsuuteni aikana enemmän puita kuin moni koko elämänsä aikana. Opetit, ettei ole miesten ja naisten töitä -on töitä, jotka on tehtävä. Opetit ajamaan moottorikelkalla ja ampumaan ilmakiväärillä. Otit mukaan peurapassiin, vaikken osannutkaan istua siellä hiljaa. Opetit metsästysseuran lahtivajalla, miten peura nyljetään ja otit mukaan sorsajahtiin. Anoit jopa koulusta tätä varten sorsastuslomaa. Opetit arvostamaan ja kunnioittamaan luontoa ja näkemään sen voiman ja kauneuden.Teini-ikäni toi eteemme monia haasteita ja välillä myrskysi rajustikin. Et ihan aina ymmärtänyt teräskärkisiä maihinnousukenkiäni tai pilottitakkia, etkä sitä, että päätin hetken mielijohteesta ryhtyä kasvissyöjäksi ja liityin Animaliaan. No, se jäikin melko lyhyeksi kokeiluksi ja jäsenmaksukin maksamatta. Vaikket ole ratkaisujani aina ymmärtänyt, niin aina olet ollut mun puolella, tukena ja turvana. Olet opettanut pitämään niiden puolta, jotka itse eivät aina jaksa tai pysty. Olet opettanut myös, että ystävyys on yksi tärkeimpiä asioita maailmassa. Olen perinyt jästipäisen luonteesi, (kutsun sitä tässä nyt termillä määrätietoinen. Kuulostaa jotenkin mukavammalta niin), mutta myös huumorintajuisuutesi ja kyvyn itseironiaan (tämä taito on itselleni ollut ensiarvoisen tärkeä). Sinusta kertoo paljon, että olet hyvä ystävä myös monien minun ystävieni kanssa. Olet seuramies -hauska seuramies.Olen perinyt sinulta myös tarinan kerronnan lahjan. Aviomieheni mukaan omat tarinani tosin ovat joskus vähän pitkiä, ”aasinsillat” melko löyhiä ja asiat tuppaavat rönsyilemään. Tiedä sitten keneltä tämä on perittyä, mutta onnistuneesti olen sen onnistunut .. #jatkuukommenttikentässä👇#isä❤️”

380 Likes, 8 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Isä 70 v tänään❤️ -sinä olet erityinen mies, jopa niin erityinen, …

380 Likes, 8 Comments – Varpu Hintsanen (@varpu.hintsanen) on Instagram: “Isä 70 v tänään❤️ -sinä olet erityinen mies, jopa niin erityinen, että syntymäpäiväsikin on kahtena peräkkäisenä päivänä. Uuden sotunkin sait samassa kirjekuoressa ajokortin kanssa, jollekin kun oli sattunut kirjoitusvirhe kirkkoherran virastossa. Minä saavuin elämääsi 40 vuotta sitten. Sait samalla kertaa sekä tytön että pojan, melko kätevää eikö? Olet kasvattanut minut tekemään asioiden eteen töitä. 3 -vuotiaana taisin olla ensimmäistä kertaa vesurini kanssa puutöissä kanssasi. Olen sirkkelöinyt ja pinonnut lapsuuteni aikana enemmän puita kuin moni koko elämänsä aikana. Opetit, ettei ole miesten ja naisten töitä -on töitä, jotka on tehtävä. Opetit ajamaan moottorikelkalla ja ampumaan ilmakiväärillä. Otit mukaan peurapassiin, vaikken osannutkaan istua siellä hiljaa. Opetit metsästysseuran lahtivajalla, miten peura nyljetään ja otit mukaan sorsajahtiin. Anoit jopa koulusta tätä varten sorsastuslomaa. Opetit arvostamaan ja kunnioittamaan luontoa ja näkemään sen voiman ja kauneuden.Teini-ikäni toi eteemme monia haasteita ja välillä myrskysi rajustikin. Et ihan aina ymmärtänyt teräskärkisiä maihinnousukenkiäni tai pilottitakkia, etkä sitä, että päätin hetken mielijohteesta ryhtyä kasvissyöjäksi ja liityin Animaliaan. No, se jäikin melko lyhyeksi kokeiluksi ja jäsenmaksukin maksamatta. Vaikket ole ratkaisujani aina ymmärtänyt, niin aina olet ollut mun puolella, tukena ja turvana. Olet opettanut pitämään niiden puolta, jotka itse eivät aina jaksa tai pysty. Olet opettanut myös, että ystävyys on yksi tärkeimpiä asioita maailmassa. Olen perinyt jästipäisen luonteesi, (kutsun sitä tässä nyt termillä määrätietoinen. Kuulostaa jotenkin mukavammalta niin), mutta myös huumorintajuisuutesi ja kyvyn itseironiaan (tämä taito on itselleni ollut ensiarvoisen tärkeä). Sinusta kertoo paljon, että olet hyvä ystävä myös monien minun ystävieni kanssa. Olet seuramies -hauska seuramies.Olen perinyt sinulta myös tarinan kerronnan lahjan. Aviomieheni mukaan omat tarinani tosin ovat joskus vähän pitkiä, ”aasinsillat” melko löyhiä ja asiat tuppaavat rönsyilemään. Tiedä sitten keneltä tämä on perittyä, mutta onnistuneesti olen sen onnistunut .. #jatkuukommenttikentässä👇#isä❤️”

varpu.hintsanen Instagram profile with posts and stories

Explore @varpu.hintsanen Instagram profile with posts and stories – Picuki.com.

varpu.hintsanen Instagram posts, stories and followers

@varpu.hintsanen Instagram posts, stories and followers – Gramhir.com

Varpu Hintsanen. Psyk. sairaanhoitaja, mielenvalmentaja, äiti Valmennukset ja luennot Tahto-mielen työkirja Valo, joka ei kadonnutkaan -kirja @ …

Instagram @varpu.hintsanen posts, stories and followers – Gramhir.com

Keywords: varpu hintsanen instagram, selkeesti sekaisin instagram